Ruoka-ala kasvuun Hämeessä -infotilaisuuden materiaalit

Ruoka-ala kasvuun Hämeessä -infotilaisuus 2.9.2019 keräsi yhteen yli kolmekymmentä asiasta kiinnostunutta kehittäjää, sidosryhmätoimijaa, yrittäjää ja hankerahoittajaa. Tapahtumassa kuultiin puheenvuoroja ruokasektorin ajankohtaisista kuulumisista, niin alueellisesti kuin valtakunnallisesti – mitä meneillään ja suunnitteilla. Päivän lopuksi päästiin ideoimaan ja kiteyttämään ryhmän ajatuksia Suomen ruokamatkailustrategian sekä Hämeen ruokabrändin kehittämisen parissa.

Kaikki esitykset sekä yhteenvedon Hämeen ruokabrändin työpajaosuudesta löydät alta.
Lisätietoja: karita.toivanen@mtk.fi tapahtuman ohjelman löydät täältä

Mahtavan hyvää keskustelua ja ideointia – tästä on hyvä jatkaa!

Havas_Krisiina_Hungry for Finland_Ruokamatkailun tuotteistaminen

Havas-Kristiina_Hungry_for_Finland_Strategiatyoskentely

Kukkonen-Timo_Hämeen Ely-keskus_hankeyhteenveto

Rahoitetut hanke- ja yritystuet_ruokaketju_2015-2019

Lamminparras-Aura_Luomutilanne ProLuomu

Lento-Sanna_HAMK_valtakunnallisten toimien näkyvyys maakunnissa

Lonnroth-Saara_Pethman-Katja_Ruokavirasto_Pk-hanke-esittely_

Maki-Maarit_Luomubuumi-esittelydia

Ronni-Paivi_Ruoka-ala kasvuun Hämeessä_kuulumiset

Rutanen-Juha_luonnontuotealan kehittäminen ja tarpeet

Toivanen-Karita_Hämeruoka-brändiksi

Toivanen Karita_Hämeen ruokabrändin työpaja yhteenveto 2.9.

Yhteisesitys-valtakunnalliset