Iskussa maailmalle -kasvuohjelma elintarvikeyrityksille

KASVUA ELINTARVIKEALALLE ISKUSSA MAAILMALLE -KASVUOHJELMAN KAUTTA!

Tänä vuonna käynnistyy ensimmäistä kertaa Iskussa maailmalle -kasvuohjelma.
Elintarvikealan yrityksille suunnattu kasvuohjelma kääntää elintarvikealan toimijoiden kansainvälisen kasvuvaihteen päälle liiketoiminnan peruslähtökohdista käsin. Ohjelma vahvistaa vientituotteiden kehittämistä, tukee kasvuhakuisten yritysten verkottumista sekä laajentaa elintarvikealan yritysten ymmärrystä kansainvälisen kasvun mahdollisuuksista, haasteista ja vaatimuksista. Ohjelmaan osallistuvia yrityksiä sparrataan ja valmennetaan kaksivuotisen ohjelman aikana elintarvikealan asiantuntijoiden toimesta. Tämä konkretisoituu jokaiselle yritykselle räätälöityyn, kansainvälistymisen näkökulmasta luotuun liiketoiminta -ja markkinointisuunnitelmaan.

Kasvuohjelma sisältää kahden vuoden aikana neljä kasvutyöpajaa, kolme valtakunnallista teemapäivää sekä yrityskohtaista konsultointia. Jokaisen kasvutyöpajan teemaa käsitellään vähintään kolmella eri paikkakunnalla, eri ajankohtina. Näin ollen osallistuva yritys voi valita juuri itselleen sopivan ajankohdan kustakin teemasta. Kasvutyöpajojen teemoja ovat kohdemarkkinaymmärrys ja yhteistyökumppaniverkosto, liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelma, brändäys ja ydinviesti sekä markkinoinnin toimenpiteet ja johtaminen.

Kasvua tehdään ohjelmassa yksin ja yhdessä: kasvattamalla yritysten kilpailukykyä sekä verkoston voimaa hyödyntämällä. Me haluamme varmistaa, että kotimaiset elintarvikealan yritykset lähtevät Iskussa maailmalle.

YRITYS!
Mikäli kaipaat apua ja innostusta brändäyksen, kaupallistamisen, innostuksen sekä osaamisen kehittämisessä ja haluaisit yrityskohtaista konsultointia näistä asioista, on meidän aika lähteä yhdessä Iskussa maailmalle.

Matkaan ehtii vielä mainiosti mukaan. Ensimmäisen vaiheen kasvutyöpajoja järjestetään 18.6 Helsingissä, 14.8 Tampereella ja 29.8 Oulussa.

Kasvuohjelman hinta on 1200 euroa + ALV ja ohjelma toteutetaan Maa- ja metsätalousministeriön rahoituksella yhteistyössä MTK:n kanssa.

Lähdetkö matkaan mukaan? Ilmoittaudu mukaan täällä tai laita viestiä osoitteeseen maailmalle@bang.fi

SEURAA KASVUOHJELMAA:
Verkkosivut: www.iskussamaailmalle.fi
Instagram: @iskussamaailmalle
Facebook: Iskussa maailmalle