Buustia ja kasvua viljelijän markkinakanaviin

Tervetuloa kuulemaan ja innostumaan maatalousyrittäjän erilaisista liiketoiminta- ja markkinaratkaisuista. Ohjelmassa esillä muun muassa osuuskunnat, tuottajaorganisaatiot, verkkokaupan mahdollisuudet, tukku, ravintola ja vienti. Päivän lopuksi keskustelua tuottajien ja ostajien tarpeista, toiveista ja niiden kohtaamisesta.

Ajankohta: lauantai 30.11. klo 9.-14.00
Paikka: Hämeenlinna, Vanajan Parvi
Hinta: maksuton (lounas omakustanteinen 10 €/hlö)

Ohjelma
(aikataulu viitteellinen, muutokset mahdollisia)

klo 9:00 Aamukahvi

klo 9:30 TERVETULOA: Maatalousyrittäjän uusia ja erilaisia liiketoiminta- ja markkinaratkaisuja: ”Meidän tarina”

Osuuskunnat
– Viljatavastia; Arto Laine
– Kymen Luomu, Aira Sevón

Kumppanuusmaatalous
– Oma Maa, Jukka Lassila
– Uudenmaa ruokaosuuskunta, Olli Repo

Tuottajaorganisaatiot
– Tuottajaorganisaatioiden mahdollisuudet, Susanna Valtonen
– Yrityspuheenvuoro, yritysesimerkki

Verkkokaupat ja Rekot
– ProLocalis, Christos Granqvist
– Huljalan Tupala, Mika Hämäläinen

Ravintolat ja vienti
– Birkkalan tila, Simo Larmo
– Heikkilän juustola, Pekka Moisio

n. klo 12:00 RUOKAILU

klo 13:00 Vähittäiskaupat, tukut, ravintolat
– Heinolan Heila, Minna Ikonen
– Gåbbas Gård, Aira Sevón

klo 13:30 PANEELI Mitä voisimme yhdessä tehdä ja miten?
Keskustelemassa:
– Viljelijä
– Kulttuuri- ja kongressikekus Verkatehdas, keittiöpäällikkö Tomi Koivula
– K-Citymarket Paavola, kauppias Petri Putila
– Heinolan Heila, toimitusjohtaja Minna Ikonen

klo 14:00 PÄÄTÖS

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset 25.11. mennessä: karita.toivanen@mtk.fi p. 040 723 8801
Huom! Ilmoitathan samalla osallistutko omakustanteiseen lounaaseen ja mahdolliset allergiat (hinta 10 €).

Tilaisuuden järjestää: Boosti – Sparrausta nuorille maaseutuyrittäjille ja Kasvua Hämeessä -teemaohjelma

 

Kasvua Hämeessä