Tilausravintola Tulinummi, Renko

Tilausravintola Tulinummi on Hämeenlinnan Rengossa vuodesta 1972 toiminut perinteikäs juhlapalveluyritys, joka sijaitsee Rengon Oinaalassa kauniissa maalaismaisemissa, vanhan meijerin juustolassa. Tänne on helppo saapua!

Koko olemassaolonsa ajan yrityksen perusajatus on pysynyt selkeänä – tarjota ihmisille juhlapalveluita hyvän ruoan ja ystävällisen palvelun merkeissä. Koko yrityksen sydän ja sielu on sen henkilökunta, jotka sydämellä ja ammattitaidolla palvelevat asiakkaita vuodesta toiseen!

Varaa omat juhlasi tai ruokailusi Tulinummeen tai toimitamme herkut valitsemaanne paikkaan.

”Suosimme mahdollisuuksien mukaan aina kotimaisia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Lihat meille toimittaa Lihatukkuliike Lihakas, loimulohi tulee naapurista, Heimon kalasta, perunat Lammilta Ojamäen tilalta, kylmäsavuhauki Myrskylän savusta, silli Bevegiltä, hiivaleipä Tuulos rievästä tai tehdään itse, kuten myös Saaristolaisleipä, joka valmistuu omassa keittiössä, ja siihen käytetty ruisjauho tulee Kultajyvältä Rengon Kaloisista. Myös marjat tulevat läheltä Iso-Hiiden marjatilalta Janakkasta ja Kankaisten marjatilalta Hämeenlinnasta. Tässä vain muutamia mainitaksemme”, kertoo Elina Jokinen Rengon pitopalvelusta.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Avoinna ryhmille tilauksesta – kysy tarjousta ryhmällenne.

Yhteystiedot

Elina Jokinen
rengonpitopalvelu@rengonpitopalvelu.fi
p. 03-652 7420
Tulinummi 4, 14300 Renko

Verkkosivut: www.rengonpitopalvelu.fi
Facebook: Rengon Pitopalvelu Oy/Ravintola Tulinummi
Instagram: rengonpitopalvelu