Osuuskauppa Hämeenmaa ja Avoimet maatilat yhteistyöhön

Yhteistyötiedote 3.4.2020

Osuuskauppa Hämeenmaa Avoimet maatilat -tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi

Osuuskauppa Hämeenmaa ja MTK Hämeen hallinnoima Ruokaviesti -hanke solmivat markkinointiyhteistyösopimuksen Avoimet maatilat – Taste of Häme -tapahtuman osalta. Yhteistyösopimuksella tapahtuma saa vahvaa näkyvyyttä Osuuskauppa Hämeenmaan mediakanavissa.

”Osuuskauppa Hämeenmaa on vahvasti paikallinen ja suomalainen yritys. Teemme paljon yhteistyötä alueemme lähituottajien ja tavarantoimittajien kanssa. Valikoimistamme 80% tulee suomalaisilta valmistajilta, ja meillä on jo yli 200 paikallista tavarantoimittajaa. Haluamme lisätä lähituottajien arvostusta alueellamme, ja yhteistyö Avoimet maatilat -tapahtuman kanssa on meille erittäin hieno mahdollisuus siihen”, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan asiakkuusjohtaja Jaana Järvenselkä.

”Tämä on myös meille valtava mahdollisuus ja olemme siitä todella iloisia. Yhteistyön avulla tapahtuma, hämäläiset ruokatuotteet ja suoramyyntitilat saavat aivan uudenlaista näkyvyyttä ja nostetta. Toivomme, että tunnettuuden kasvaessa lähellä tuotetun ruuan arvostus kasvaa entisestään, ja se näin löytäisi tiensä helpommin myös kuluttajan ruokapöytään”, iloitsee Ruokaviesti -hankkeen tiedottaja ja tapahtumasta vastaava Karita Toivanen.

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtuma järjestetään Kanta- ja Päijät-Hämeessä 11.7.2020, mikäli mahdollista.

Tapahtuman aikana maanviljely, ruoantuotanto sekä paikallinen ruoka- ja juomakulttuuri tuodaan esiin monipuolisella ja kiinnostavalla tavalla. Kohteita on ilmoittautunut mukaan jo yli 40 kpl, uusia kohteita otetaan mukaan aina toukokuun alkuun asti. Lue lisää ja tutustu kohteisiin www.avoimetmaatilat.fi

Koronatilannetta seurataan

”Seuraamme viranomaisten päätöksiä ja ohjeita, ja teemme lopulliset päätökset tapahtuman järjestämisestä lähempänä kesää. Mikäli tapahtumaa ei päästä tänä kesänä toteuttamaan, jää avoimetmaatilat.fi -sivustot kuitenkin viestimään paikallisista suoramyyntitiloista, lähiruokayrittäjistä ja tuottajista. Työ ei siis todellakaan mene hukkaan”, kertoo Karita Toivanen.

Lisätietoja:

Karita Toivanen, tiedottaja, MTK Häme ry / Ruokaviesti -hanke
karita.toivanen@mtk.fi
p. 040 723 8801