Mustialan Kievari & Wanha Viljamakasiini, Tammela

Avoimet maatilat – Taste of Häme! -tapahtumakohde

Kievari sijaitsee Mustialan kauniissa ja historiallisessa maalaismiljöössä Tammelan kirkonkylän kupeessa. Mustialan arvokkaat ja puistomaiset puitteet ovat vakiintuneet useiden vuosittaisten tapahtumien, juhlien ja kokoontumisten pitopaikaksi. Olemme ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen kohde!

Wanhan Viljamakasiinin alakerrassa sijaitsee Kuninkaankartanon Panimo ja yläkerta toimii pub-tyyppisenä kahvilana ja tilausravintolana. Sisätiloista asiakaspaikkoja löytyy 70 hengelle ja kesällä päivää voit viettää myös viihtyisällä terassilla.

Mustialan Panimon valikoimasta löydät oman panimon oluet, sekä muiden panimoiden tuottamat makulonkerot, siiderit, viinit ja tietysti myös alkoholittomat vaihtoehdot paikan päällä nautittavaksi (ei ulosmyyntiä). Panimo-kahvilaan voit poiketa myös kahville, ja kaveriksi löytyy jäätelöä tai muita makeita ja suolaisia herkkuja. Keittiöstä tarjolla pientä pub-tyyppistä ruokaa esimerkiksi Tammelan oman Makulihan valikoimista.

Viljamakasiinilla myynnissä Makuja Mustialasta tuotteet. Tuoteperhe sisältää erilaisia hilloja, hyytelöitä ja mehuja sesongin mukaan. Kaikki tuotteet on valmistettu käsin Mustialan omasta sadosta eli voidaan todella puhua lähiruoasta.

Muuta:

Mustialan pihapiirissä 10.7. avoinna myös Mustialan Maatalousmuseo klo 12-15 sekä navetan ylisiltä mahdollisuus päästä seuraamaan Mustialan maitotilan elämää ja toimintaa (ei esittelyä).

Mustialan muut aktiviteetit
Mustialan Kievari -video

Katso Mustialan Kievarin muut aukiolojat kohteen omilta sivuilta. Toimintaa ympäri vuoden.

Yhteystiedot

Emilia Ilomäki
info@elosaosk.com
p. 040 412 1505
Renkituvantie 10, Tammela

Verkkosivut: www.mustialankievari.fi
Facebook: Mustialan Kievari & Wanha Viljamakasiini
Instagram: mustialanki

Tietoa liikuntarajoitteisille:
Viljamakasiinin yläkertaan pääsee ainoastaan portaita, terassi esteetön.