Maidontuotanto luomuun

Aika: 23 .1.2020 klo 12.00 15.00
Paikka: HAMK, Mustialantie 105, 31310 Mustiala (Tammela)
Verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=mVbT9XWpIGQ&feature=youtu.be

Tule kuulemaan, miten luomuun siirtyminen sujui Mustialan opetus ja tutkimusmaatilalla.
Puheenvuoroissa keskustellaan, miten siirtymiseen tulee varautua ja miten luomu vaikuttaa tilan toiminnan suunnitteluun pitkällä tähtäimellä.

Ohjelma:
12.00 Avaus, Outi Vahtila, HAMK
12.05 Mustialan navetasta luomunavetta, video
12.30 Luomuun siirtymisen suunnittelu: huomioita ja kokemuksia tiloilta, Leena Kukkula, ProAgria
Kahvitauko
13.45 Case Mustiala
Lähtötilanne, Jari Heikkonen, HAMK
Rehuntuotanto, Jukka Korhonen, HAMK
Ruokinnan suunnittelu ja toteutus, Simo Pärssinen, HAMK
Kotieläintuotannon talouskehitys, Jukka Korhonen, HAMK
14.30 Loppukeskustelu

Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää Luomussa vara parempi -hanke.
Lisätietoja: Outi Vahtila outi.vahtila@hamk.fi p. 0500 121 261