Luonnontuotteiden mahdollisuudet

Metsien monipuolinen hyödyntäminen kiinnostaa suomalaisia. Tule kuulemaan ja keskustelemaan eri toimijoiden kanssa, miten juuri sinä voisit löytää uusia tapoja hyödyntää metsää. Yhteistyötä tarvitaan yhä enemmän kerääjien ja toimijoiden kesken. Suomalaisille puhtaille luonnontuotteille on kysyntää, tartutaan tähän mahdollisuuteen yhdessä!

18.3.2020 klo 9 – 14
Hahkialan kartano, Hahkialantie 30, Hauho
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Kasvavaa liiketoimintaa luonnontuotteista ja Luonnonyrteistä bisnestä hankkeet.

Ohjelma:

8.30 Tervetulokahvit ja tutustumista yrityksiin ja luonnontuotetoimijoihin ständeillä
9.00 Avaus, Outi Penttilä, Maa- ja kotitalousnaiset
9.10 Miten metsää voi hyödyntää monipuolisesti, Karl Fazer, Hahkialan kartano
9.30 Puhtaat luonnon raaka-aineet, Virpi Raipala-Cormier, Frantsilan Luomuyrttitila
9.50 Monimuotoista tuottoa metsästä, Henri Lokki, Suomen Agrometsä Oy
10.10 Tauko, tutustumista yrityksiin ja toimijoihin. Tarjolla luonnontuotteista
10.30 Luonnontuotteet ja metsien käsittely, Jari Miina, Luonnonvarakeskus
10.50 Kerääjärekisteri, Juha Rutanen, Helsingin yliopiston, Ruralia-instituutti
11.10 Luomuraaka-aineiden merkitys, Mirva Tollet, Valio Oyj
11.30 Loppuyhteenveto, Marko Ämmälä, Suomen metsäkeskus
11.40 Lounas (omakustanteinen ). Tutustumista yrityksiin ja toimijoihin ständeillä.
14.00 Tilaisuus loppuu

Lisätietoja:
Marko Ämmälä, puh. 050 314 0521 ja Outi Penttilä puh. 040 719 8959

Ilmoittaudu 16.3.2020 mennessä