Luomureseptiikkaa ammattikeittiöihin -webinaari

27.5.2021 klo 13.00-14.30

Tervetuloa Luomussa vara parempi -hankkeen webinaari!

Ohjelma

Tervetuloa ja mistä kaikki alkoi

  • Heli Jurkola, Luomussa vara parempi hankkeen vastuuhenkilö, Koulutuskekus Salpaus

Ammattikeittijöiden luomureseptiikka

  • Anita Kauhala-Antonopoulou, kokki, Koulutuskeskus Salpaus

Luomureseptivideoita kuluttajille

  • Timo Sairanen, opettaja, Koulutuskeskus Salpaus

Kutsu ”villi ja luomu päijäthämäläinen lähiruokakatu” -tapahtumaan 26.8.2021

  • Matkailualan opsikelijat, Koulutuskekus Salpaus

 

Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan voit liittyä mukaan Teams linkillä TÄÄLTÄ