Lähiruokaa ostoskoriin -innovaatiotyöpaja

Yhteiskehittämisen työpaja lähiruoasta kiinnostuneille kuluttajille tiistaina 23.11.2021

Ostatko paikallisten tuottajien tuottamia elintarvikkeita? Oletko kohdannut haasteita ostaessasi paikallisia ruokatuotteita kaupastasi? Entä tunnetko paikallisia lähiruokatuotteita?

Tervetuloa vaikuttamaan ja kehittämään kanssamme ratkaisuja siihen, millä tavoin paikallisen ruoan saatavuutta, näkyvyyttä sekä houkuttelevuutta ruokakaupoissa voitaisiin edistää. Tarkoituksena on yhdessä työstää keinoja, joita kaupat voivat kokeilla toiminnassaan ensi vuoden aikana. Työpajaan voit tulla avoimin, innostunein ja positiivisin mielin.

Tarjoiluja ja järjestelyitä varten tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen 17.11. mennessä. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille lähiruoasta kiinnostuneille ja sitä ostaville eri-ikäisille kuluttajille.
Työpaja järjestetään Hämeen ammattikorkeakoulun tiloissa C-rakennuksessa, luokassa C146, 1.kerros. Kartta Hämeenlinnan korkeakoulutuksen rakennuksista ja parkkiparkoista.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan täyttämällä ilmoittautumislomake tai viereisen QR-koodin kautta.

Työpaja on osa Hämäläinen lähiruokadialogi – lähiruokaa kestävästi kauppaan ja kuluttajalle hankkeen toteutusta. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014–2020 ja sitä rahoittaa Hämeen ELY-keskus (100 %).

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Sanna Lento, projektipäällikkö, HAMK Bio, p. 040-509 6443, sähköposti Sanna.Lento@hamk.fi

#lähiruokadialogi