Lähiruokaa kannattavasti ja kestävästi kauppaan ja kuluttajille -etätyöpaja 

Lähiruokaa kannattavasti ja kestävästi kauppaan ja kuluttajille -etätyöpaja 28.10.2021 klo 13-15

 

Miten ja millaisin keinoin tehostamme arvoketjua tuottajan ja kaupan välillä?

Miten parannamme yhteistyötä niin, että molemmat osapuolet sekä asiakkaat hyötyvät? 

Miten varmistumme siitä, että kuluttajat löytävät ja tunnistavat haluamansa paikalliset tuotteet kaupasta? 

 

Torstaina 28.10.2021 klo 13–15 Hämäläinen lähiruokadialogi – Lähiruokaa kestävästi kauppaan ja kuluttajalle -hanke järjestää tilaisuuden (verkossa), jossa haemme ratkaisuja lähiruokatuottajan ja vähittäiskaupan tilaus-toimitusprosesseihin ja kuluttajien tarpeisiin. Luomme yhteisen tavoitetilan ja päätämme tärkeimmistä kehittämisen kohdista. Kehittämistä jatketaan yhdessä kuluttajien kanssa sekä kokeillaan ketterinä kokeiluina joissakin kaupoissa. Tausta-aineistoina toimivat hankkeessa tehty kysely 500:lle kanta- ja päijäthämäläiselle kuluttajalle sekä kauppias- ja tuottajahaastattelut.  

 

Työpajaan toivomme kaikkia päivittäistavarakauppojen kanssa yhteistyötä tekeviä yrityksiä sekä kauppojen edustajia. Suosittelemme tutustumista ennakkomateriaaliin hankkeen sivuilla Ajankohtaista-osiossa.

Ilmoittautumiset ennakkoon Sanna.Lento@hamk.fi. 

Ilmoitathan sähköpostiosoitteen, millä osallistut etätyöpajaan, kiitos.

 

Hanketta toteuttavat Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK), Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy sekä Kauppavalmennus Oy vuosien 2021 ja 2022 ajan. Hankkeesta lisää www.hamk.fi/lähiruokadialogi. Hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014–2020 ja sitä rahoittaa Hämeen ELY-keskus (100 %).