Kestävä RuokaHäme- Kick of webinaari

Kestävä RuokaHäme -hanke nostaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teemat alan paikalliseen kehittämiseen. Toiminnalla aktivoidaan kanta- ja päijäthämäläisiä ruokasektorin toimijoita kestävään ruokatuotantoon ja erityisesti siitä viestimiseen. Tavoitteena on lisätä Kanta- ja Päijät-Hämeen elintarvikealan mikro- ja pk-yritysten tietoisuutta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden periaatteista, tuottaa uutta osaamista sekä auttaa verkostojen löytämisessä ja tarvittavien kehittämistoimenpiteiden käynnistämisessä.

Kick-off – Kestävän RuokaHämeen

Keskiviikko ke 23.2. klo 15-15.45
Kestävä RuokaHämeen ensimmäinen keskiviikkotuokio! Tilaisuudessa esitellään hanketta ja sen toimintaa. Keskiviikkotuokioita on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa, seuraava on 16.3. klo 15. Hyppää mukaan linjoille kuulemaan ja kysymään lisää!

Liity mukaan tällä Teams-linkillä!

Hanketoteuttajat ovat HAMK Bio ja ProAgria Etelä-Suomi ry.