Hämäläistä ruokaa suurkeittiöille 20.9.

Hämäläistä ruokaa suurkeittiöille

Tervetuloa viettämään mukavaa aamupäivää yhteisen asiamme eli hyvän ruoan tiimoilta. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja ideoimaan – mitä uutta tarjolla hämäläiselle julkisen puolen ruokasektorille.

Aika: tiistai 20.9. klo 9-12.00

Paikka: Vanajan Pikkuparvi, Vanajantie 10 B, 5. kerros, Hämeenlinna

Tilaisuuden ohjelma

9.00 Tervetuloa ja aamukahvit

–  Avaussanat Outi Kyöstilä MTK Häme ry hankekoordinaattori

9.15 MTK Hämeen puheenvuoro

  • Ruokasektorin merkitys aluetalouteen, toiminnanjohtaja Päivi Rönni MTK Häme ry
  • Kestävää kasvua ja elinvoimaa julkisista hankinnoista- hanke, Karita Toivanen, projektipäällikkö MTK Häme ry
  • Vinkkilista lähiruokatuottajista Hämeessä, Outi Kyöstilä

10.00 Innovatiivisia uutuuksia Hämeestä suurkeittiöille

Hamppuproteiinikonsentraatti 65% ja VegepihviMIX,  Satu Pura FoodFarm Oy
VikingMalt Idätetty härkäpapu Sprau®, Marjut Lamminaho, Viking Malt Oy

11.00 Minimessut; Hämäläistä lähiruokaa suoraa tiloilta

– vapaata tutustumista hämäläisiin maatalousyrittäjiin ja heidän tarjoomaan messumuotoisesti.

12.00  Tilaisuuden yhteenveto ja päätössanat

– tilaisuuden jälkeen mahdollisuus omakustanteiselle lounaalle Lounasmestassa.

Keskustellaan yhdessä mitä tarpeita olisi julkisen puolen ruokasektoreilla ja miten voisimme yhdessä kehittää hämäläisen ruoan makumatkaa kuntalautaselle. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kuntien, kuntayhtymien, sotepiirien, koulutusyhtymien, seurakuntien jne. ruokahankinnoista vastaavat henkilöt

Ilmoittaudu viimeistään 14.9. klo 16.00 mennessä outi.kyostila@mtk.fi