Elonkierto, Jokioinen

Elonkierto on Jokioisilla sijaitseva kaikille avoin ja maksuton kotieläinpiha ja esittelypuisto, joka kertoo luonnonvarojen tutkimuksesta. Elonkierrossa voi oppia, miten ihminen ja luonto toimivat yhdessä ja miten tutkimus siirtyy käytäntöön. Jokioisten kartanoiden perustama puistoalue tarjoaa koko perheelle rauhallisen matkakohteen keskellä Hämeen ikivanhaa maatalousmaisemaa.

Kesäisin puistossa laiduntaa lehmiä, hevosia, lampaita, vuohia ja kanoja. Puisto on avoinna joka päivä kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin ja sinne on vapaa pääsy klo 6 – 23. Kesäisin Elonkierrossa järjestetään monenlaisia tapahtumia. Elonkierron tapahtumista löydät lisätietoja täältä.

Jokioisten 4H-kerho pitää kesäisin Elonkierron makasiinissa kahvilaa, jossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, jäätelöä ja leivonnaisia. Kahvilassa työskentelee vuosittain kymmenkunta nuorta. Huomioithan, että isommille ryhmille on hyvä varata kahvitus etukäteen. Kahvilan aukioloajat ja lisätietoja löydät Elonkierron Ystävät ry:n sivuilta.

Yhteystiedot

Miia Kuhanen
miia.kuhanen@elonkierto.fi
p. 050 5474 729
Ojaistentie 44, 31600 Jokioinen

Verkkosivut: www.elonkierronystavat.fi
Facebook: elonkierto
Instagram: elonkierto