Kasvua Hämeessä
  • Taste of Häme
  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Blogi
  • Materiaalit
  • Tuottajatarinat
  • Yhteystiedot

Avainsana: Koulutuskeskus Salpaus

Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö ammattikeittiöissä, vaikutus hiilijalanjälkeen ja kustannuksiin

Blogi | Julkaistu: 14.1.2020

Koulutuskeskus Salpauksessa toteutetussa kehittämistyössä haluttiin lisätä kotimaisen kasvivalkuaisen käyttöä Salpauksen opiskelijaravintoloissa. Kehittämistyö oli osa Inno-Ruoka-hankketta, joka kuului Kasvua Hämeessä-hankeperheeseen. Kehittämistyön tuloksena syntyi ruokaohjeita, joissa osa naudanlihasta korvattiin kotimaisella luomuherneellä ja -härkäpavulla.

Salpaus mukana Emblassa

Ajankohtaista | Julkaistu: 3.6.2019

Pohjoismaiset ruokapalkinnot EMBLA Nordic Food Awards jaettiin Reykjavikissa lauantaina 1.6. Koulutuskeskus Salpaus oli ehdokkaana Pohjoismainen joukkoruokailuosaaja –sarjassa.

Salpaus lisää luomuraaka-aineiden käyttöä

Ajankohtaista | Julkaistu: 8.4.2019

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelija- ja henkilöstöravintolat lisäävät luomuraaka-aineiden käyttöä. Salpauksessa käytetään jo nyt säännöllisesti luomutuotteita. Joka päivä opiskelijoille ja henkilökunnalle on tarjolla ilmainen luomuaamupuuro. Lounaalla ruokajuomia ovat rasvaton luomumaito ja luomupiimä. Lisäksi käytetään muitakin luomutuotteita, kuten leipää, hedelmiä ja tofua.

Valikko

  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Materiaalit
  • Tuottajat ja tarinat
  • Yhteystiedot

Päättyneet hankkeet

  • Blogit
  • Hankeraportit

Sosiaalinen Media

Yhteystiedot

MTK Häme ry
Vanajantie 10 b
13110 Hämeenlinna

Puhelin 040 723 8801

kasvuahameessa.fi

etunimi.sukunimi@mtk.fi