Kasvua Hämeessä
  • Taste of Häme
  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Blogi
  • Materiaalit
  • Tuottajatarinat
  • Yhteystiedot

Avainsana: kasvivalkuainen

Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö ammattikeittiöissä, vaikutus hiilijalanjälkeen ja kustannuksiin

Blogi | Julkaistu: 14.1.2020

Koulutuskeskus Salpauksessa toteutetussa kehittämistyössä haluttiin lisätä kotimaisen kasvivalkuaisen käyttöä Salpauksen opiskelijaravintoloissa. Kehittämistyö oli osa Inno-Ruoka-hankketta, joka kuului Kasvua Hämeessä-hankeperheeseen. Kehittämistyön tuloksena syntyi ruokaohjeita, joissa osa naudanlihasta korvattiin kotimaisella luomuherneellä ja -härkäpavulla.

Keinoja valkuaiskasvien viljelyvarmuuteen

Tapahtumat | Tapahtuma-aika: 12/11/2019

Kotimaisen kasvivalkuaisen tuotannon edistämiseksi toteutetaan vuosina 2019–2021 HUKKA-hanke, jonka tavoitteena on lisätä herneen, härkäpavun ja makealupiinin tuotantoa. Tervetuloa Hukka-hankkeen ensimmäiseen seminaariin, jossa hankkeen tuloksia esitellään viljelijöille.

Salpaus mukana Emblassa

Ajankohtaista | Julkaistu: 3.6.2019

Pohjoismaiset ruokapalkinnot EMBLA Nordic Food Awards jaettiin Reykjavikissa lauantaina 1.6. Koulutuskeskus Salpaus oli ehdokkaana Pohjoismainen joukkoruokailuosaaja –sarjassa.

Valikko

  • Avoimet maatilat
  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Tapahtumat
  • Materiaalit
  • Tuottajat ja tarinat
  • Yhteystiedot

Päättyneet hankkeet

  • Blogit
  • Hankeraportit

Sosiaalinen Media

Yhteystiedot

MTK Häme ry
Vanajantie 10 b
13110 Hämeenlinna

Puhelin 040 723 8801

kasvuahameessa.fi

etunimi.sukunimi@mtk.fi