Artesaaniruoka -onko tämä sinun juttusi?

Artesaaniruoka – onko tämä sinun juttusi? webinaari

Keskiviikko 9.3.2022   klo 14.00-15.30

Artesaaniruokaan erikoistuminen on yksi mahdollisuus käsityömäisesti elintarvikkeita valmistavalle yritykselle erottua massasta. Elintarvikealan pienten yritysten kilpailutilanne on haastava, kun esim. isomman vähittäiskaupan hyllyssä on 20000 elintarvikenimikettä. Pieni yritys ei voi kilpailla määrällä, tuotannon tehokkuudella, vaan yrityksen pitää erikoistua, tuotteiden pitää olla erilaisia, erottua ”elintarvikepaljoudesta”. Voisiko ArtesaaniruokaSM -kilpailu olla sinun yrityksellesi kimmoke kehittää omia tuotteita sekä saada nostetta ja näkyvyyttä markkinointiin/myyntiin. Vai haluatko muutoin vaan erikoistua/profiloitua Artesaaniruoka -elintarvikkeiden valmistajaksi. Vuonna 2022 on myös mahdollista hakea ”Sertifioitu Artesaaniruoka” -merkkiä.

Ohjelma:

Tervetuloa Kestävä RuokaHäme -tilaisuuteen

Mitä tarkoittaa ”Artesaaniruokatuotteet”

Esimerkkejä Artesaaniruokatuotteista ja -yrityksistä

Keskustelua – mitä ajatuksia herännyt? Miten tästä eteenpäin?

 

Ilmoittaudu viimeistään 7.3.2022 tästä.

Webinaari on maksuton. Lähetämme ilmoittautuneille ti 8.3.2022 kutsulinkit Teams-kokoushuoneeseen.

Tilaisuus on suunnattu elintarvike- ja ruoka-alan yrittäjille

Yhteyshenkilö: Sanna Lento-Kemppi   p. 040 5447768 sanna.lento-kemppi@maajakotitalousnaiset.fi

Järjestäjä: Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus /ProAgria Etelä-Suomi ry

Kestävä RuokaHäme -hanke