Ammattikeittiö asiakkaaksi

Webinaarin inspiroivat puheenvuorot tuovat esille mahdollisuuksia sekä esimerkkejä tuottajille, yrityksille ja ammattikeittiöille.

 

Ohjelma 11.5. klo 13-16 (muutokset mahdollisia)

13.00-13.10 Tervetuloa! Minna Paakkola, projektipäällikkö, Avaimet yrittäjyyteen, ProAgria Oulu

13.10-14.10 Maakunnallisia onnistumisia ja yhteistyötä

  • Onnistumisia Pohjois-Pohjanmaalta: yhteistyöllä lisää lähiruokaa ammattikeittiöihin, elintarvike- ja yritysasiantuntija Soila Hiltunen, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Oulu, Ruokeva-hanke
  • Uusia toimintamalleja alueellisen yhteistyön lisäämiseksi, projektipäällikkö Ronja Kuorikoski, RUOKARIIHI, Oulun ammattikorkeakoulu
  • Satakunnan ruokaketju – haasteista mahdollisuuksiin, Marko Jori, Pyhäjärvi-instituutti ja ruoka-asiantuntija Anna Kari, Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset / ProAgria Länsi-Suomi, Sikses parasta -lähiruokaa

14.10-14.25 Tauko

14.25-15.00 Miten tuotteet julkisen puolen ammattikeittiöille?, hankinta-asiantuntija Juha Väyrynen, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät ja hankinta-asiantuntija Katri Sipola, Monetra Oulu Oy

15.00-15.45 Miten 40 vuotta kokkina on koulinut minusta ruokayrittäjän?, keittiömestari Jyrki Sukula

15.45-16.00 Päivän päätös

Seuraa webinaaria livenä: livekuvaukset.fi

Tilaisuuden järjestävät: Avaimet yrittäjyyteen ja Ruokeva-hankkeet, ProAgria Oulu / Oulun Maa- ja kotitalousnaiset; Suomi syö satakunnasta – sikses parasta lähiruokaa -hanke, ProAgria Länsi-Suomi / Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Pyhäjärvi-instituutti, Satafood kehittämisyhdistys; RUOKARIIHI-hanke, Oulun ammattikorkeakoulu, Luonnonvarakeskus, Pohjois-Pohjanmaan liitto

 

Lisää tietoa tapahtumasta TÄSTÄ