Embla Food Awards 2021 – ilmoittaudu mukaan!

Hyvä suomalaisen ruuan tuottaja, ruokayritys, ruoka-artesaani, ruokaviestijä, joukkoruokailuosaaja ja ruokamatkailukohde!

Pohjoismainen ruokakilpailu Embla järjestetään jälleen tänä vuonna!

Embla-kilpailun tavoitteena on edistää upeaa pohjoismaista ruokakulttuuria ja sen arvostusta. Ilmoittautuminen kisaan on avoinna 31.10.2021 saakka verkkosivuilla

https://emblafoodaward.com.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kansallinen tuomaristo nimeää jokaisesta kilpailukategoriasta Suomen ehdokkaat pohjoismaisen tason kilpailuun. Palkinnot jaetaan Oslossa järjestettävässä palkintojuhlassa 11. maaliskuuta 2022. Aikaisempia suomalaisia Embla-voittajia ovat Michael Björklund ja REKO:n Thomas Snellman vuodelta 2017 sekä Ainoa Winery ja Hävikki-Battle/Motiva Oy, Elina Ovaskainen vuodelta 2019.

 

Nyt meillä on loistava mahdollisuus koota voimamme yhteen pohjoismaisen ruuan ja sen tekijöiden eteen sekä nostaa esiin suomalaisia osaajia. Emblassa kisataan seitsemässä kategoriassa:
• Pohjoismainen ruuantuottaja
• Pohjoismainen ruokayritys
• Pohjoismainen ruoka-artesaani
• Pohjoismainen ruokaviestijä
• Pohjoismainen joukkoruokailuosaaja
• Pohjoismainen ruokamatkailukohde
• Pohjoismaista ruokaa lapsille ja nuorille

 

Näihin kaikkiin kategorioihin löytyy Suomesta varmasti paljon potentiaalia. Tutustu siis hakulomakkeeseen, ja hae rohkeasti mukaan. Hakeminen on maksutonta, eikä vaadi muuta kuin lomakkeen huolellisen täyttämisen. Voit ilmoittaa kisaan myös toisen osaajan tai yrittäjän, tai vaikkapa taidokkaasti lähiruokaa hyödyntävän julkisen keittiön!

Tavoitteenamme on saada Suomesta iso joukko hyviä hakemuksia, joten kannustakaa siis ruoka-alan huipputyyppejä hakemaan mukaan tai ehdottakaa itse ruokaosaajia tai itseänne kilpailuun.

Lisätietoja:

Mia Wikström, SLC, viestintäpäällikkö, puh 050 355 3213

Heidi Siivonen, MTK, ruokamarkkina-asiantuntija, puh, 040 568 8802