Vegelasagne

100 Annosta

2,0 kg currykastike
15,0 kg vettä
2,5 dl valkoviinietikkaa
2,5 dl sweetchilikastiketta
5,0 kg härkäpapua, puolikas esikypsennetty
6,5 kg keittojuureksia, pakaste
1,0 kg juustoraastetta
3,0 kg lasagnelevyjä
2,5 kg ruokakermaa
1 rkl suolaa

 

Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Mausta viinietikalla ja sweet-chilikastikkeella. Yhdistä sulatetut keittojuureskuutiot ja härkäpapurouhe. Lado härkäpapu-kasvissekoitus, lasagnelevyt ja kastiketta kerroksittain ja lisää juustoraaste päälimmäiseksi. Kypsennä 175 asteisessa uunissa n. tunnin.