Vegelasagne

100 annosta

2,0 kg currykastike
15,0 kg vettä
2,5 dl valkoviinietikkaa
2,5 dl sweetchilikastiketta

Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Mausta viinietikalla ja sweet chilikastikkeella.

5,0 kg härkäpapua, puolikas esikypsennetty
6,5 kg keittojuureksia, pakaste

Yhdistä sulatetut keittojuureskuutiot ja esikypsennetty härkäpapurouhe

1,0 kg juustoraastetta
3,0 kg lasagnelevyjä
2,5 kg ruokakermaa
1 rkl suolaa

Levitä Pasta piccolo gn 1/1 -50 vuokaan. Lisää härkäpapu sekä kasviskset ja sekoita. Kaada kastike päälle, sekoita hieman ja lisää juustoraaste päälimmäiseksi. Paista lasagne ensin höyryllä 10 min ja jatka
höyrypaistolla 20 – 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.