Välimeren Pastavuoka

4 Annosta

 

Perhos-pastaa 110 g

Härkäpapu, puolikas esikypsennetty 70 g

Sipulia kuutioituna 50 g

Paprikaa kuutioituna 50 g

Porkkanaa raastettuna 50g

Vesi 3,5 dl

Tomaatti & yrtti –kastiketta 2,5 dl

Ruokakermaa 2,5 dl

Maizena, vaalea 1,5 rkl

Sitruunapippuri

Valkosipulin kynsi

Basilikaa

Tomaattia 200 g

Juustoraastetta 60 g

 

Mittaa pasta, härkäpavut ja kasvikset vuokaan. (Jos et käytä esikypsennettyjä härkäpapuja, niin liota papuja n. 12 tuntia ennen valmistusta.) Sekoita liemen ainekset keskenään ja kuumenna, mausta makusi mukaan. Kaada liemi vuokaan. Lisää vuoan päälle tomaattisiivut ja juustoraaste. Paista 175 asteessa n. tunti. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.