Välimeren Pastavuoka

100 annosta

2,75 kg pasta-perhonen
1,75 kg härkäpapu, puolikas esikypsennetty
1,25 kg sipulikuutio pakaste
1,25 kg paprikakuutio mix
1,25 kg porkkanasuikale pakaste

Mittaa pasta, härkäpavut ja kasvikset vuokaan.
HUOM! Jos et käytä esikypsennettyjä härkäpapuja, niin liota papuja n. 12 tuntia ennen valmistusta.

9,0 kg vettä
6,0 kg Bertolli tomaatti & yrtti
6,5 kg ruokakermaa vähälaktoosinen 7 %
750 g  kastikepohja, vaalea
350 g kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
100 g valkosipulirouhetta
45 g  sitruunapippuria
25 g basilikaa

Sekoita liemen ainekset keskenään ja kuumenna, mausta.
Kaada liemi vuokaan.

5 kg tomaattia, kotimainen
1,5 kg juustoraastetta

Lisää vuoan päälle tommaatissvut ja juustoraaste
Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta 60% höyry n. 45 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ohje Asikkalan ruokapalvelut/ tuotekehityspäivä 11/2016