Välimeren Pastavuoka

100 annosta

2,75 kg pasta-perhonen
1,75 kg härkäpapu, puolikas esikypsennetty
1,25 kg sipulikuutio pakaste
1,25 kg paprikakuutio mix
1,25 kg porkkanasuikale pakaste

Mittaa pasta, härkäpavut ja kasvikset vuokaan.
HUOM! Jos et käytä esikypsennettyjä härkäpapuja, niin liota papuja n. 12 tuntia ennen valmistusta.

9,0 kg vettä
6,0 kg Bertolli tomaatti & yrtti
6,5 kg ruokakermaa vähälaktoosinen 7 %
750 g  kastikepohja, vaalea
5,75 dl kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
100 g valkosipulirouhetta
5,25 rkl sitruunapippuria
2,5 dl basilikaa

Sekoita liemen ainekset keskenään ja kuumenna, mausta.
Kaada liemi vuokaan.

5 kg tomaattia, kotimainen
1,5 kg juustoraastetta

Lisää vuoan päälle tommaatissvut ja juustoraaste
Paista yhdistelmäpaistolla 160 astetta 60% höyry n. 45 min.
Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.