Välimeren Pastavuoka

4 Annosta

 

110 g perhos-pastaa
70 g härkäpapu, puolikas esikypsennetty
50 g sipulia kuutioituna
50 g paprikaa kuutioituna
50 g porkkanaa raastettuna
3,5 dl vettä
2,5 dl tomaatti & yrtti –kastiketta
2,5 dl ruokakermaa
1,5 rkl maizena, vaalea
1 valkosipulikynsi
Sitruunapippuria
Basilikaa
200 g tomaattia
60 g juustoraastetta

 

Mittaa pasta, härkäpavut ja kasvikset vuokaan. (Jos et käytä esikypsennettyjä härkäpapuja, niin liota papuja n. 12 tuntia ennen valmistusta.) Sekoita liemen ainekset keskenään ja kuumenna, mausta makusi mukaan. Kaada liemi vuokaan. Lisää vuoan päälle tomaattisiivut ja juustoraaste. Paista 175 asteessa n. tunti. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.