Uutiset

Paikallista ruokaa ravintoloihin

Paikallista ruokaa ei saada ravintoloihin ilman tuottajia ja yhteistyötä keittiöiden kanssa. Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke järjestää aloitustilaisuuden yhteistyön rakentamiseksi ti 17.1. klo 15-17 Ravintola Piparkakkutalossa. Kaikki Hämeenlinnan seudun ravintolat sekä paikalliset elintarvikeyritykset ja tuottajat ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuudessa kartoitetaan alueen lähiruokatarjontaa ja lähdetään suunnittelemaan niiden pohjalta ruokatuotteita, joita myöskin kokeillaan käytännössä sekä tarjotaan kuluttaijlle Syödään yhdessä tapahtumassa lauantaina 17.6. Hämeenlinnassa.

Hyötyjä:

  • Mahdollisuus tutustua tuottajiin ja keittiömestareihin
  • Ymmärretään ammattikeittiöiden/tuottajien toimintatapoja
  • Yhteistyötä käytännössä pilottitapahtuman kautta
  • Tuotetaan lisäarvoa ravintoloille sekä asiakkaille uusien ruokatuotteiden kautta
  • Saadaan paikallinen hämäläinen ruoka ja tekijät näkyviin

Yrityksiltä osallistumismaksu 50€. Ilmoittaudu mukaan 13.1. mennessä; Sanna.Lento@hamk.fi tai p. 040-509 6443.

Lisätietoa myös; http://kasvuahameessa.fi/tapahtumat/17-1-hameenlinnan-seudun-ravintoloiden-lahiruokatuottajien-aloitustapaaminen/