Uutiset

Kasvua lehden muodossa!

Kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä -hanke julkaisi torstaina 7.6.2018 hämäläisestä ruuantuotannosta, ruuan reitistä sekä jalostuksesta kertovan kesälehden. Lehden artikkeleista löytyy tietoa hämäläisistä maatiloista ja ruuan alkuperästä. Lisäksi lehdestä löytyy Avoimet maatilat Hämeessä 2018 tilat, jotka ovaavat ovensa vierailijoille 14.7 kello 11-15 kutsuen kaikki vauvasta vaariin tutustumaan omien tilojensa toimintaan.

Lähde lehden matkaan ja tutustu mitä on lähiruoka, selvitä mitä maidolle tapahtuu ennen kuin se päätyy kauppaan, ketä marjanviljelijää sanotaan Boheemiksi noita-akaksi, mikä tila aukaisee kesäksi lähiruokaravintolan, mikä tila sai tänä vuonna ympäristöystävällinen tila tunnuksen tai miten valmistat herkullista karitsanniskaa!

 

Alla olevasta linkistä pääset lehden digitaaliseen versioon.

Kasvus Hämeessä -lehti

 

 

 

 

 

Lehden painettua versiota löytyy Avoimien maatilojen päivänä tiloilta ja aikaisemmin kesällä ympäri Hämettä hankkeen yhteistyökumppaneilta. Tilojen toimintaan ja muihin aukioloaikoihin pääsee tutustumaan tilojen omilta sivuilta.

 

 

Teksti: Susanna Valtonen

Kuvat:

Mattssonin marjatila, Pelto-Seppälän tila, Koveron tila ja Mustialan opetus- ja tutkimusmaatila.