Tapahtumat

21.07.2017 klo

Vientimatka Vietnamiin 14.-22.10.2017

ARKTISTA PUHTAUTTA KAAKKOIS-AASIAAN

Vietnam on pinta-alaltaan Suomen kokoinen maa Aasiassa. Asukkaita on n. 92miljoonaa. Sitä pidetään kenties kauneimpana Aasian maista ja se on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista talouksista.

Vietnam on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyökohteista. Mm. Hanoin ja Haiphongin vesiprojektien ansiosta yli 4 miljoonaa vietnamilaista nauttii omien sanojensa mukaan ”suomi-vedestä” eli puhtaasta vedestä.  Positiivisen suomikuvan vuoksi Vietnam on Aasian maista ehkä kaikkein helpoin vientikohde.

Vietnamilaiset ovat viime aikoina kärsineet useista ruokaskandaaleista, joten puhdas arktinen ruoka yhdessä positiivisen suomikuvan kanssa tarjoaa loistavan sauman löytää tie keskiluokkaiseen vietnamilaiseen ruokapöytään.

Matkaoppaana ja mentorina matkallamme toimii Claudio Karjalainen Nordesk-yrityksestä. Heillä on yli 10 vuoden kokemus kaupankäynnistä Vietnamissa ja muualla Kaakkois-Aasiassa ja sen myötä laaja paikallinen verkosto.

Tällä matkalla sinulla on mahdollisuus arvioittaa tuotteesi paikallisilla kontakteilla ja käydä suoria B2B tapaamisia. Matkan aikana tutustut vietnamilaiseen ruoantuotantoon ja -kulutustapoihin sekä maan kulttuuriin saadaksesi varmuuden vientimahdollisuuksillesi. Matkan aikana koettua uusien makujen maailmaa voit myös käyttää hyväksesi erottuaksesi kotimaisilla markkinoilla.

Vietnam ohjelmarunko.

Matkan hinta on 2000€/hlö (ennakkomaksu 500€ 28.7. ja loppumaksu 1500€ 25.8.). Matkalle on varattu 18 paikkaa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 21.7.2017 mennessä Pyhäjärvi-instituutille Timo Katila puh. 044 034 4061 tai sähköpostitse timo.katila@pji.fi.

Matkan mahdollistaa TIEDOKAS – yhteistyöhanke Satakunnassa, Varsinais-Suomessa, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pirkanmaalla.