Tapahtumat

23.04.2018 klo 9-15

23.4. Ruokamatkailua ja vientiä Kanta- ja Päijät-Hämeessä -tilaisuus

Ruokamatkailua ja vientiä Kanta- ja Päijät-Hämeessä

Aika: ma 23.4.2018 klo 9.00–15.00
Paikka: Lehmustien Juhlatalo, Lehmustie 1, 11910 Riihimäki
Kohderyhmänä: elintarvike- ja matkailualan yrittäjät, ammattikeittiöt, rahoittajat, kehittäjät

Ohjelma

Klo 9.00 Aamukahvia tarjolla
Klo 9.30 Päivän avaus, Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu
Klo 9.35–11.30 Elintarvikeviennin askeleet – kokemuksia, vinkkejä ja apua vientiin

o Oatlaws -kauratuotteita maailmalle, kokemuksia ja havaintoja elintarvikeviennin aloittamisesta, Teppo Ylä-Hemmilä, Oatlaws Oy
o Elintarvikeviennin perusedellytykset viranomaisnäkökulmasta, Sanna Kiuru ja Saara Lönnroth, Elintarviketurvallisuusvirasto
o Yritysten kehittämisavustukset kansainvälistymiseen, Tuomo Kauha, Team Finland Kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori, Kanta-Häme, Hämeen ELY-keskus
o Grüne Woche 2019 Berliini, Suomi messujen kumppanina – mitä mahdollisuuksia se tuo Hämeelle ja yrityksille, Anni-Mari Syväniemi, MTK

Klo 11.30–12.30 lounas (omakustanteinen, 10€)

Klo 12.30–15 Häme ruokamaakuntana

o Johdatus teemaan, Päivi Rönni, MTK Häme, Kasvua Hämeessä ruokatuotannon kehittämisohjelma
o Yrittäjien ja maakunnan toimijoiden näkemyksiä ruokamatkailun tilanteesta ja tulevaisuudesta Kanta- ja Päijät-Hämeessä
o Hämeen ruokamaakuntaprofiili – millaista ruokamaakuntakuvaa haluamme viestiä ja miten?, työpajatyöskentelyä kohti konkretiaa
o Yhteenvedot työpajoista

Ilmoittautumiset 19.4.2018 mennessä Sanna.Lento@hamk.fi tai alla.
Lisätietoja: Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu, p. 040-509 6443 ja
Päivi Rönni, MTK Häme, Paivi.Ronni@mtk.fi, p. 040-563 4074.

Tapahtuman järjestävät Kasvua Hämeessä -tiedonvälityshanke ja Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke.

Tule ja tuo omat ideasi Hämeen ruokamaakunnan kehittämiseen!

Ruokamatkailu_ja_vientia_Hameessa_ohjelma2_23.4.2018 (pdf).

Kuva Tapio Aulo.

Lehmustien Juhlatalo


Ilmoittaudu tapahtumaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.