Tapahtumat

20.11.2017 klo

RuokaDiili – haasta opiskelijat mukaan kehittämään toimintaasi

Tehdään diili – RuokaDiili !

Haluatko uusia ideoita, kehittämisapua tai vaikkapa Hollannin markkinoille? Meiltä saat opiskelijaryhmän tehtävään sekä opettajien ohjauksen.

Aikataulu:
ilmoittaudu 20.11.2017 mennessä
– kehittämistehtävät jaetaan opiskelijoille joulukuussa
– varsinainen tehtävän työstäminen opettajien ohjauksessa tapahtuu tammi-helmikuun 2018 aikana
– opiskelijoiden tuotosten esittely 5.-6.3.2018

Nyt voit heittäytyä opiskelijoiden kanssa kehittämään uutta palvelua tai tuotetta tai muuta sinulle tärkeää asiaa. Avuksi saat 2-4 Hämeen ammattikorkeakoulun puutarhatalouden opiskelijaa kahden kuukauden ajaksi Yrittäminen ja markkinointi – moduulista. Jos mukaan lähteviä yrityksiä on vähän, voi useampi opiskelijaryhmä paneutua samaan tehtävään.

Kehittämisen kohteena voi olla esim. toiminnan kehittäminen, asiakastarpeiden tunnistaminen, potentiaalisten asiakkaiden löytäminen, kilpailija-analyysi, markkinointisuunnitelma, digitaalisen markkinoinnin parantaminen, kannattavuuslaskelma jne. Sinä voit itse päättää mikä on oman yrityksesi kehittämiseen liittyvä asia tai ongelma, jossa opiskelijat voivat olla apunasi. Jos Hollannin markkinat kiinnostavat, niin voimme tehdä alustavaa selvitystä yhdessä paikallisen yhteistyöoppilaitoksen kanssa.

Opiskelijoita kannattaa hyödyntää esimerkiksi asiakkaan roolissa, mitä he vaativat ja haluavat tulevaisuuden kuluttajina, tai ylipäätään mitä he ajattelevat työelämästä ja tulevaisuudesta. 1980- ja 1990-luvulla syntyneitä kuvataan vapautta arvostaviksi, he haluavat kehittyä ja vaalia yksilöllisyyttään. Digitaaliset palvelut ovat heille arkea.

Ilmoittaudu mukaan 20.11.2017 mennessä Sanna.Lento@hamk.fi tai puh. 040-509 6443. Ilmoita samalla tarve tai ongelma, johon tarvitset apua tai alustava ajatus kehittämistehtävästä. Aiheet jaetaan opiskelijoille joulukuussa ja varsinainen työstäminen opettajien ohjauksessa tapahtuu tammi-helmikuun 2018 aikana. Sinulta toivotaan starttipalaveria opiskelijoiden kanssa, jossa esittelet yritystäsi tai tilaasi sekä kehittämistehtävän opiskelijaryhmälle. Tämän lisäksi toivotaan 1-2 kommentointikertaa ja loppupalautetta opiskelijoille. Opiskelijoiden suunnitelmat esitellään 5.-6.3.2018 Lepaalla.