Tapahtumat

17.04.2019 klo 10-15

Rakennetaan yhdessä HÄMÄLÄISEN LUOMUN TIEKARTTA -seminaari 17.4.

Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu Mustiala, Vanhan Opiston Juhlasali,
Mustialantie 105, 31310 Mustiala

 

OHJELMA

Klo 10.00 Avaus, paikallisjohtaja Jukka Korhonen, Hämeen ammattikorkeakoulu

Klo 10.15 Luomu suomalaisessa ruokajärjestelmässä – eväitä hämäläisen luomun tiekartan rakentamiseen, toiminnanjohtaja Marja-Riitta Kottila, ProLuomu ry

Klo 10.45 Luomussa vara parempi -hanke koko ketjun yhteistyötä
Luomualusta Mustiala, kehittämispäällikkö Outi Vahtila, Hämeen ammattikorkeakoulu
Luomuneuvonta, luomuasiantuntijat Kaija Hinkkanen ja Leena Kukkula, ProAgria Etelä-Suomi
Luomututkimus, tutkija Sakari Raiskio, Luonnonvarakeskus Luke
Luomuruokaketju, hankevastaava Heli Jurkkola, Koulutuskeskus Salpaus

Klo 11.30 LOUNAS

Klo 12.30 ”Tuplataan hämäläinen luomu”  Hämäläisen luomun tiekarttatyöskentelyn käynnistäminen työpajoissa

Klo 14.00 KAHVI

Klo 14.15  Työpajan yhteenveto

Klo 15.00 Tilaisuuden päätös

Tulosta ohjelma tästä

 

Ilmoittautuminen 15.4.2019 mennessä osoitteessa: http://bit.ly/luomutiekartta

Lisätietoja: Outi Vahtila, puh. 0500 121 261 tai outi.vahtila@hamk.fi

 

TERVETULOA!

Luomussa vara parempi –hanke http://bit.ly/luomuhame