Tapahtumat

12.04.2017 klo 13-16

12.4. Pellolta pöytään – kasvipohjaiset uutuustuotteet ammattikeittiöihin

Aika: 12.4.2017 klo 13.00 – 16.00

Paikka: HAMK Korkeakoulukeskus, Visamäki

 

Päivän puheenvuorot:

Härkäpapua pellolta, mitä sitten? Annika Saarinen, Tiirinkosken tehdas

Asiaa verkostoitumisesta ja pakkaamisesta, Kari Savola Vääksyn Mylly Oy sekä Marisa Ryökäs,

ProPacker Pakkauspalvelut Oy

Miten uutta kasvisvalkuaista ruokalistalle? Minna Pettinen Asikkalan kunta ja Jukka Turta Koulutuskeskus Salpaus


Alustusten jälkeen työpajassa työstettiin ideoita kohti konkretiaa.

Millaisia kasvipohjaisia raaka-aineita ammattikeittiöt tarvitsevat?
Miten tuotantoketjun eri lenkit saadaan kohtaamaan?

Tästä voit tarkastella työpajan pohdintoja