Tapahtumat

30.05.2018 klo 9:00-12:00

Muutakin kuin papupataa – palkokasvien käyttö elintarvikkeena, Jokioinen 30.5._esitykset mukana

Palkokasvit, kuten härkäpapu ja herneet ovat trendiruokaa. Ne ovatkin arvokkaita proteiinin- ja kuidunlähteitä, mutta niiden käsittelyssä on huomioitava mahdolliset haitta-aineet. Luonnonvarakeskuksen tutkijat ja HAMK:n opettajat ovat laatineet Palkokasvit elintarvikkeena -oppaan vastaamaan tietotarvetta palkokasvien ominaisuuksista.

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Palkokasvit elintarvikkeena, Opas palkokasvien elintarvikekäytöstä löytyy netistä.

  • Aika: Keskiviikkona 30.5.2018 klo 9 – 12
  • Paikka: Jokioinen Tietotalo, Humppilantie 9, 31600 Jokioinen
  • Ohjelma:

klo
9:00  Kahvia Tietotalon vintillä

9:20  Tilaisuuden avaus, Tutkija Erkki Vasara

          Palkokasvien viljely elintarvikekäyttöön, Erikoistutkija Marjo Keskitalo

   Proteiinia ja kuitua, Erikoistutkija Susanna Rokka

   Palkokasvit sisältävät paljon muutakin, Tutkija Juha-Matti Pihlava

   Terveellistä ja turvallista ruokaa, Erikoistutkijat Eila Järvenpää/Minna Kahala

   Kokemuksia valkuaisfoorumista, Erikoistutkija Kaisa Kuoppala

11:45  Loppusanat

 

Anna palautetta tämän linkin kautta, kiitos!

Tilaisuus on osallistujille ilmainen.

Tilaisuutta voi seurata myös etänä, linkki lähetetään ilmoittautuneille.

Jokioinen Tietotalo