Luomuun siirtyminen, tilavierailu 20.3.2017
Tervetuloa kuulemaan kokemuksia luomuviljelystä ja ajatuksia sen tulevaisuudesta.
Aika 20.3.2017 klo 11.30 -14.30
Paikka Knehtilän tila Haapasaarentie 75 Hyvinkää
Ohjelma:
11.30 Ruokailu (keittolounas)
12.00 Knehtilän luomutilan esittely
– Miksi siirryttiin luomuun?
– Siirtymävaiheen suunnitelma ja ongelmat
– Luomuviljely käytännössä; satotasot, viljelykierto, viljelytoimet (mm. muokkaukset, rikkakasvitorjunta, työvoiman tarve..)
– Onnistumisen edellytykset, muita kokemuksia
– Tulevaisuuden suunnitelmat tilalla
– Luomun tulevaisuudennäkymät
Keskustelua
14.00 Kahvi ja keskustelua kahvin lomassa
14.30 Paluumatkalle
Knehtilän tila Hyvinkäällä; http://knehtilantila.fi/
Ilmoittautuminen 13.3 mennessä. Ryhmän koko enintään 15 henkilöä. Mahdollisuus yhteiskuljetukseen Mustialasta, josta lähtö klo 10.00 ja paluu noin klo 16.00
Reitin varrelta voi myös tulla kyytiin. Laita ilmoittautumisen Viesti-kenttään mahdolliset ruoka-aine allergiat ja tuletko yhteiskuljetuksella vai omalla kyydillä suoraan Knehtilään.
Tilavierailun järjestää InnoRuoka-hanke.
Lisätiedot Riitta Lehtinen riitta.lehtinen(at)hamk.fi tai puh 0505745383
Tervetuloa mukaan!