Tapahtumat

26.08.2017 klo 9.30-16.15

LEIKKUULLA LISÄARVOA LIHALLE –valmennuspäivä

Osoite: Lihakonttori

Lauantaina 26.8.2017 klo 9.30 – 16.15

Paikka: Lihakonttori, Vanha Talvitie 8 A, 00580 Helsinki

Mitä tuotteita ruhosta voi saada ja mitä siitä pitäisi saada? Voidaanko koko ruho hyödyntää leikkuun avulla vieläkin tehokkaammin? Voitaisiinko yhteistyöllä kehittää uusia, myyntiä lisääviä ja asiakkaiden tarpeisiin paremmin vastaavia leikkuita?

Ilmoittaudu Leikkuulla lisäarvoa lihalle -valmennuspäivään Helsingissä. Päivä järjestetään Lihakonttorilla ja kouluttajina toimivat pitkän linjan ammattilaiset Marko ja Jarmo Laakso. Päivän aikana leikataan sekä lammasta että nautaa. Ruhojen äärellä käymme keskustelua tuottajien, teurastamo- ja leikkaamoyrittäjien sekä loppuasiakkaiden kesken yhteisen toimintatavan kehittämisestä.

Voit käydä myös tutustumassa Lihakonttorin läheisyydessä sijaitsevaan Teurastamoon. Entinen teurastuslaitos on uutta kaupunki- ja ruokakulttuuria kuhiseva tapahtuma-alue, jossa toimii mm. monta pientä kiinnostavaa elintarvikealan yritystä.

Ilmoittautumiset 21.8. mennessä sari.mantila@hamk.fi . Kysele ilmoittautumisen yhteydessä tarvittaessa myös yhteiskuljetusmahdollisuutta Lahdesta tai Mikkelistä.

Tietoa ja tuottoa pienteurastamoihin -hanke toteuttaa päivän yhteistyössä eteläsavolaisille alhaisen jalostusasteen Annex1 -maaseutuyrityksille suunnatun Unelmakauppa – elintarvikkeesta euroja -hankkeen kanssa.

 

Sari Mantila, koulutusassistentti
HAMK, Biotalouden yksikkö, täydennyskoulutus
PL 230, 13101 Hämeenlinna
p. 040 833 2592

Lihakonttori