Tapahtumat

23.11.2018 klo 13.30

23.11 Kotimaisen kasvivalkuaisen käyttö ammattikeittiöissä

KOTIMAISEN KASVIVALKUAISEN KÄYTTÖ AMMATTIKEITTIÖISSÄ

Aika:  perjantai 23.11.2018 klo 13.30 – 15.30

Paikka: Ståhlberginkatu 4b,  Lahti.  Tila  Koo-kuppila Kampus 1

Ohjelma:

13.30 LOUNAS (omakustanteinen)

InnoRuoka-hankkeessa kehitetty reseptiikka

  • Salaattilajitelma
  • Hummusta ja siemennäkkäriä
  • Papusalsaa
  • Aurinkoinen coleslaw
  • Mausteinen härkäpapu-lihahöystö ja ohrapilahvia sekä kasvisvaihtoehto
  • Falafel keltaisesta herneestä ja punajuuritsatsikia
  • Kahvia ja härkäpapucookies

Lounaan jälkeen ohjelma jatkuu:

AVAUS Marko Viljamaa, Riitta Lehtinen ja Erkki Vasara

KOTIMAISEN KASVIVALKUAISEN KÄYTÖN LISÄÄMINEN AMMATTIKEITTIÖISSÄ

  • Anita Kauhala- Antonopoulou, opinnäytetyön esittely

KUVIA HANKKEEN TAPAHTUMISTA

  • Keskustelua ja kommentteja

15.30 PÄIVÄN PÄÄTÖS Marko Viljamaa

ILMOITTAUTUMISET 19.11.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella tai säköpostilla

marko.viljamaa@salpaus.fi tai riitta.lehtinen@hamk.fi

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!


Ilmoittaudu tapahtumaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.