Tapahtumat

4.10. Elintarvikkeiden myyntiajan määrittäminen ja säilyvyyden varmistaminen

Teemapäivän tavoitteena on osata arvioida oman jatkojalosteen tai elintarvikkeen turvallisuutta ja säilyvyyttä. Päivän aikana käsitellään elintarvikkeiden hygieenisiä vaaroja, elintarvikkeiden säilyvyyteen vaikuttavia tekijöitä sekä säilyvyyden varmistamisessa käytettäviä menetelmiä ja niiden valintaa. Samalla suunnitellaan oman tuotteen säilyvyyden varmistamista ja kokeillaan muutamia kemiallisia (esim. happamuus, vesiaktiivisuus) ja mikrobiologisia menetelmiä käytännössä.

Kouluttajana toimii Hämeen ammattikorkeakoulun yliopettaja, ETT, Tuija Pirttijärvi. Koulutuksen hinta on 60 €/hlö sisältäen materiaalin ja kahvit.

Koulutuspaikkana on Hämeen ammattikorkeakoulu Visamäki, B-talo, luokka 323, Visamäentie 35 B,
13100 Hämeenlinna.

Ota mukaan omasta tuotteestasi kaksi näytekappaletta, josta tehdään analyyseja. Mainitse jo ilmoittautumisen yhteydessä tuotteesi.

Ilmoittautumiset to 15.9. mennessä Sanna.Lento@hamk.fi tai p. 040-509 6443.

Hämeen ammattikorkeakoulu, B-talo, luokka 323


Ilmoittaudu tapahtumaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.