Tapahtumat

09.11.2017 klo 12-17

Biotalouden uudet trendit Hämeessä

BIOTALOUDEN UUDET TRENDIT HÄMEESSÄ

LUO Next Step-hanke kutsuu Biotalouden uudet trendit Hämeessä –seminaariin verkostoitumaan ja edistämään yhteistyötä etenkin Hämeen alueen toimijoiden kesken. Seminaarissa valotetaan menestystarinoita sekä tällä hetkellä käynnissä olevia tutkimushankkeita.

Aika: Torstaina 9.11.2017 klo 12.00-17.00.
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK), Visakaarre 14, C-talo, Auditorio A.
Kohderyhmä: Hämeen alueen biotalouden pk-yrittäjät, tutkimuslaitosten tutkijat sekä oppilaitosten opettajat ja opiskelijat.
Ilmoittautuminen (ruoka-allergioineen) sähköpostiosoitteeseen helena.kautola@hamk.fi torstaihin 2.11.2017 mennessä.
Tilaisuus on maksuton.

OHJELMA
12.00 Tilaisuuden avaus
Tutkimusjohtaja Mona-Anitta Riihimäki, HAMK, Biotalouden tutkimusyksikkö
Asiakkuusjohtaja Jutta Kauppi, Luke
Rehtori Eeva Hämeenoja, Sykli
Johtaja Janne Sundell, Helsingin yliopisto, Lammin biologinen asema
12.40 Riihimäen Valion uusi välipalatehdas, Essi Hanhinen/Valio Oy Riihimäki
13.20 Vuohelan Herkun tarina, Pirkko Hämäläinen/Vuohelan Herkku Oy Hartola
14.00 Kakkukahvit (20-vuotias bio- ja elintarviketekniikan koulutus HAMKissa)
14.30 Ikäihmisten ravitsemus – OPTIFEL-hanke, Tuija Pirttijärvi/HAMK ja Raija Tahvonen/Luke
14.50 Kiertotalouden tuomat mahdollisuudet liiketoiminnassa – LUO Next Step -hanke, Maria Törn/Sykli
15.10 Hyönteiset – uudet ravintolähteet – ArvoBio-hanke, Satu Nokkonen/HAMK ja Eila Järvenpää/Luke
15.30 Levien hyödyntäminen – LevarBio-hanke, Maritta Kymäläinen/HAMK ja Martin Romantschuk/Helsingin yliopisto
15.50 Päätössanat

Hämeen ammattikorkeakoulu, C-talo, Hml