Tapahtumat

23.08.2017 klo 8-15

Asiaa omavalvonnasta ja Oivasta

Koulutuspaikka: Forssa, Saksankatu 27

Aika: 23.8.2017 klo 8-15

Kohderyhmä:

Leipomoalan yrittäjät, leipomoissa työskentelevät ja leipomoalasta kiinnostuneet.

Koulutuksen sisältö:

Tuotteiden turvallisuus. Kuinka käsitellään elintarvikkeita turvallisesti leipomoissa ja elintarvikealalla. OIVA-järjestelmä ja sen merkitys yrityksille. Päivitetty tieto ajan tasalle.

Ilmoittaudu 17.8. mennessä. Lisätietoja http://www.faktia.fi/koulutukset/hae_koulutuksia_ja_tutkintoja?courseid=F552317-16_Leip%C3%A4kori&subcourseid=FKT_SET_oma_6553

Minna Mäkinen, projektipäällikkö
puh. 040 3474 074, minna.makinen@fai.fi