Tapahtumat

06.02.2018 klo 13.00-16.00

6.2. Elintarvikkeiden jalostaminen ja myynti alkutuotannossa

Päijät-Hämeen Ympäristöterveyskeskus järjestää alkutuotannon elintarviketoimijoille ja elintarvikealan yritystoimintaa suunnitteleville koulutustilaisuuden, jossa on tarkoituksena kertoa mm. mitä tulee huomioida elintarvikelainsäädännön kannalta, jos haluat jatkojalostaa maatilasi tuotteita ja myydä tai tarjoilla niitä suoraan kuluttajille. Tilaisuus on suunnattu myös toimijoille, joilla yritystoiminta ei ole maatilan yhteydessä, esim. luonnonyrttien jalostajat. Tilaisuudessa käydään läpi mm. elintarvikkeiden käsittelylle, myynnille ja valmistustiloille asetettuja vaatimuksia sekä sitä, minkälaista viranomaisyhteistyötä tai viranomaislupia toiminnan aloittamiseen liittyy. Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös kertoa, mitä asioita haluaisit tilaisuudessa käsiteltävän. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma

Avaus ja elintarvikevalvonnan esittely

toimialajohtaja Silja Mäkelä

Alkutuotantoa vai elintarvikehuoneistotoimintaa

terveydensuojeluinsinöörit Ulla Seppälä ja Leena Jalkanen

Elintarvikehuoneiston perustaminen

terveydensuojeluinsinööri Sanna Kousa

Keskustelua ja kysymyksiä

Pyydämme ilmoittamaan osallistumisestanne 31.1.2018 mennessä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän koulutuskalenterin kautta https://www.phhyky.fi/fi/ammattilaisille/koulutus/. Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme tietoa toimialasta, jolla toimit, ja kysymyksiä, joihin haluat vastauksia. Luentotilaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: terveydensuojeluinsinööri Ulla Seppälä, 044 440 6548, ulla.seppala@phhyky.fi

Tervetuloa!

Silja Mäkelä

toimialajohtaja, Päijät-Hämeen ympäristöterveyskeskus