Tapahtumat

31.01.2019 15:00 - 01.02.2019 15:00 klo

31.1.-1.2.2019 Ruokayrittäjän Talvipäivät Kultaranta Resortissa Naantalissa!

Yrittäjiltä huippupalautteet saanut tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa. Tule mukaan nauttimaan tapahtuman tunnelmasta, kuulemaan mm. rohkeiden yrittäjien mielenkiintoisia tarinoita uusien tuotantotapojen takaa sekä kokemaan elämyksellinen illallinen.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.1.2019 osoitteessa http://goo.gl/forms/0zOjA13fUn45vI1G3

 

OHJELMA, ohjelma (pdf)

Ruokayrittäjän Talvipäivät 2019

31.1. – 1.2.2019 Naantali, Kultaranta Resort Oy, Särkänsalmentie 178, 21100 Naantali, Finland

#ryt2019 #ruokayrittäjäntalvipäivät

Tervetuloa mukaan ruoka-alan yrittäjiltä huippupalautteet saaneeseen erikoistapahtumaan. Toista kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille uusia ruokasektorin yrityksiä, niiden tuotantotapoja ja tuotteita, asiakasnäkökulmaa ja innostavia ideoita – unohtamatta kuitenkaan yrittäjän hyvinvointia.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille yrittäjille. Tule mukaan verkostoitumaan sekä nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja kokemaan elämyksellinen illallinen upeassa Kultaranta Resortin miljöössä.

Tapahtuman järjestää Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke (TIEDOKAS), joka auttaa yrityksiä kehittymään, kasvamaan ja kannustaa yhteistyöhön alueellaan Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Satakunnassa sekä Varsinais-Suomessa.

Tiedotus ja puhujaesittelyt päivitetään Ruokayrittäjän Talvipäivät -Facebook -tapahtumasivulle.

OHJELMA (muutokset mahdollisia)

Torstai 31.1.2019

 klo 15.00 alkaen majoittuminen (vastaanotto Klubitalolla)

klo 15.00 – 16.00 Kahvia ja suolaista purtavaa (Klubitalo)

klo 16.00 – 18.00 Maailma muuttuu, entä syöminen? (Klubitalon seminaaritila)

Kauramaitoa vai grillimakkaraa – mihin ruokatrendit vievät? terveyssosiologianprofessori, Piia Jallinoja, Tampereen Yliopisto

Asiakkaiden toiveiden huomioiminen tuotekehityksessä mm. Juustoportilla, elintarvikealan asiantuntija, Pirjo Korjonen, Piken paletti

Mitä kuluttaja lautaselleen haluaa – näkemyksiä Mauno -ravintoloista, Turun suurimman kokouskeskuksen toimitusjohtaja, Santtu Kiili, Manu Events Oy

Klo 18.30 – 21 Alkujuurilla – ohjelmallinen illallinen yhteistyössä Visit Naantalin kanssa (Klubitalolla). Illallisen lomassa kuulemme hauskoja ruokatarinoita sekä tapakulttuuria meiltä ja muualta. Pukukoodina villasukat. Illallisen jälkeen iltaa voi jatkaa Klubitalon baarissa klo 23 asti.

Perjantai 1.2.2019

klo 7.00 – 8.00 Mahdollisuus kuntosaliin ja yksilöohjaukseen Klubitalon alakerran kuntosalilla. Voit halutessasi saada personal trainer Essi Vartiaiselta vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vinkkejä ongelmakohtiin sekä oman hyvinvointisi tukemiseen.

klo 8.00 – 9.00 Aamukahvit ja majoittujien aamiainen (Klubitalo)

klo 9.00 – 11.15 Yrittäjän hyvän olon avaimet (Klubitalon seminaaritila)

Pirstaloitumisesta keskittymiseen – lisätehoa yrittäjän arkeen, fysioterapeutti, Jaana Nieminen, Kultaranta Resort

Hommat hallinnassa? Hyvinvointia itsensä johtamisella, hankepäällikkö, Maija Pispa, MTK-Pirkanmaa

Ruoalla virtaa päivään – miten hallita stressiä ja psyykkistä palautumista? Psykologi, mindfulness-ohjaaja Outi Rinne

klo 11.15 – 12.15 Lounas (Klubitalo)

klo 12.15 – 14.30 Uudistuva ruokasektori (Klubitalon seminaaritila)

Härkäpavusta jäätelöä, Lipasu Oy, Helsingin yliopiston elintarviketieteiden opiskelijat

Kasvihuoneviljelyn uusi tulokas: okra, Aurinkotarhat Oy, toimitusjohtaja Marko Hauhtonen

Kiertovesiviljelyjärjestelmä ruoantuotannossa, Clewer-konserni, toimitusjohtaja, Jouni T. Laine

Muutokset ruokasektorissa, HKScan Oyj, tutkimus- ja kehitysjohtaja Mika Tuomola

klo 14.30 – 15:00 Maistiaisia uusista ruokatuotteista ja kahvit

klo 15.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen ja osallistumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 15.1.2019 tästä linkistä. Ilmoittautumislinkki löytyy myös tapahtuman Facebook-sivuilta.

Tapahtuma on maksuton. Ateriat ja majoitus ovat omakustanteisia. Majoitus ja ohjelmaan merkityt lounas ja illallinen maksetaan Kultaranta Resortissa paikan päällä tai laskulla. Torstain illallisen hinta on 35 € ja perjantain lounaan hinta 15 €.

Majoitus 2 hengen hotellihuoneessa 45 € / hlö, 1 hh 70 € / hlö. Majoituksen hinta sisältää aamiaisen, kuntosalin vapaan käytön sekä ilmaisen internet-yhteyden. Lisätietoja huoneista https://kultarantaresort.fi/room/luhtihotelli-standardihuone-26-m%c2%b2-32-kpl/

Kultaranta Resortin  tarkempi sijaintikartta löytyy https://kultarantaresort.fi/kultaranta-resort/yhteystiedot-ja-aukioloajat/. Kultaranta Resortiin vievä tie on suljettu Kuparivuoren tunnelityömaan takia, mutta tunnelityömaan läheltä kulkee kiertotie.

Mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi, järjestämme yhteiskuljetuksia.

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Jenni Heikkilä, puh. 044 260 9997, jenni.heikkila@hamk.fi