Tapahtumat

29.03.2017 klo (8:30 kahvi) 9:00-12:00

29.3. Tutkittua tietoa elintarvikkeista -seminaari Jokioisissa

Koko seminaarin voit katsoa tästä:
https://www.youtube.com/channel/UCk-9wvocr_l4WIU7KZaVGDA

Aika:       keskiviikko 29.3.2017 klo 8:30–12

Paikka:  Jokioisten Tietotalo, Humppilantie 9, Jokioinen
Innovatiivinen, huippututkimukseen perustuva ruoantuotanto luo alalle kasvunpaikkoja sekä tarjoaa elämyksiä ja nautintoa ruoan ystäville. Tutkimus tuo tuttuihinkin raaka-aineisiin uutta twistiä ja raivaa tietä suomalaisiin ruokapöytiin vielä kuulumattomille uutuuksille.

 

Tervetuloa Tietotaloon – asiakaspäällikkö, tutkija Erkki Vasara

 

Innovatiivinen elintarvikeketju – Professori Johanna Vilkki

 

Case: Scenoprot hanke – erikoistutkija Susanna Rokka

 

Uudet proteiinilähteet – hyönteiset elintarvikeketjussa – tutkija Maarit Mäki

 

Kaura ja muinaisviljabuumi – tutkija Veli Hietaniemi

 

Papuporinat, härkäpapu – erikoistutkija Eila Järvenpää

 

MaitoInno – maidontuotannon vaikutukset koostumukseen – erikoistutkija Tuomo Tupasela

 

 

Lisätietoja:

Erkki Vasara

asiakaspäällikkö, tutkija

Luonnonvarakeskus (Luke)

erkki.vasara@luke.fi

p. 0400 699 209

 

Seminaarin järjestäjä: Innovoinnilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä, InnoRuoka -hanke.