Tapahtumat

29.11.2018 klo

29.11. Reseptejä biotalouteen

Monipuolinen kattaus biotalouden tutkimus- ja kehittämishankkeiden toiminnasta ja tuloksista!

To 29.11.2018 klo 9–17 Korkeakoulukeskus/HAMK, Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelua esittelypisteillä. Aiheina mm.
• Arvokkaita aineksia sivuvirroista
• Ruokaketjusta koko menu!
• Opiskelijat ja yritysyhteistyö
– malleja, tuloksia ja ratkaisuja
• Reseptejä läheltä ja kaukaa
– Uudistuva maaseutuyrittäjyys
Soveltuu kehittäjille, rahoittajille, yrityksille, tutkijoille, opettajille, opiskelijoille ja muille kiinnostuneille.
Vapaasti jaettava Flyer_HAMK-reseptejä-biotalouteen-29112018_pdf, lisätietoa tapahtumasta syksyllä.

Lisätietoja:
Milla Anttila, milla.anttila@hamk.fi, 050 9111 343
www.hamk.fi/resepteja-biotalouteen
Järjestäjä: LUO Next Step-hanke yhteistyössä Digitalisaatiolla luonnonvarat biotalouteen (DLB) -hankkeen ja kumppaneiden kanssa

Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinnan Korkeakoulukeskus