Tapahtumat

21.11.2016 klo

23.-26.1.2017 Saksan ammattimatka elintarvikeyrittäjille

Osoite: Saksa

Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke järjestää elintarvikeyrittäjille ja jatkojalostajille suunnatun ammattimatkan Saksaan Berliiniin ja Brandenburgiin tammikuussa 23.-26.1.2017.

Matkalla saa hyvän yleiskuvan Saksan elintarvikealasta, jossa luomutuotanto on ollut vahvasti kasvussa ja käsityöläistuotanto on nostanut taas arvostustaan. Yleiskatsaus alaan luodaan heti ensimmäisenä päivänä tutustumalla yhteen suurimmista kansainvälisistä ruoka-, maatalous- sekä puutarha-alan Grüne Woche (International Green Week Berlin) messuihin. Kaksi matkapäivää vietetään Berliiniä ympäröivässä Brandenburgin osavaltiossa, jossa tutustutaan maatilatoimintaan, eri alojen käsityöläistuotantoon ja elintarviketuotannon ympärille rakennettuun aktiivipuistoon. Viimeinen matkapäivä vietetään Berliinissä, jossa tutustutaan kahden saksalaisen peruselintarvikkeen, leivän ja oluen, tuotantoon sekä paikallista luomua käyttävään kauppaketjuun.

Matka on tarkoitettu kaikille hämäläisille, pirkanmaalaisille, satakuntalaisille sekä varsinaissuomalaisille yrittäjille.

Lennämme suorilla lennoilla Helsingistä Berliiniin maanantaina 23.1. aamulla ja takaisin torstaina 26.1. illalla.

Matkan hinta on 750 euroa/henkilö. Hinta sisältää lennot Helsinki – Berliini – Helsinki, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaiset hotellilla, Grüne Woche-messuliput, yritysesittelyt tutustumiskohteissa ja sekä liikkumisen Saksassa bussilla. Hinta ei sisällä ateriakustannuksia, lounaspaikat tarkentuvat myöhemmin.

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset ma 21.11. mennessä Sannalle, sanna.lento@hamk.fi tai puh. 040-509 6443. Matkasta laskutetaan varausmaksu 250€ marraskuussa ja sitä ei palauteta ellei tilalle saada toista henkilöä. Loppumaksu laskutetaan tammikuun alussa.

Matkaohjelma.