22.11. Vastuulliset elintarvikehankinnat julkisissa ruokapalveluissa – Miten vauhtia pienhankintoihin?
Vastuulliset elintarvikehankinnat julkisissa ruokapalveluissa
– Miten vauhtia pienhankintoihin?
Tilaisuudessa tutustutaan elintarvikkeiden vastuullisuusvaatimuksiin ja niiden perusteluihin sekä kuullaan esimerkkejä julkisista elintarvikehankinnoista. Mukana alueellisten ruokatoimijoiden edustajia.
Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala, kokoustila Männikkö
Aika 22.11. klo 17-20
Tilaisuus on tarkoitettu kuntapäättäjille, hankinnoista vastaaville, ruokapalveluille ja elintarviketoimittajille. Ilmoittaudu mukaan 16.11. mennessä tästä linkistä. Tilaisuus on maksuton sisältäen iltapäiväkahvit. Lisätietoja Sari Väänänen p. 044 785 4025.
Ohjelma
Avaus, ohjelmapäällikkö Siri Taalas MTK-Häme, Kasvua Hämeessä-hanke
Vastuulliset elintarvikehankinnat –elinvoimaa alueelle ja pienhankintoihin,
hankepäällikkö Sari Väänänen, EkoCentria
Alueellista hankintaneuvontaa,
hankintaneuvoja Miikka Venäläinen, Päijät-Hämeen Yrittäjät
Paikallishankinnat Mikkelissä,
palvelujohtaja Mia Hassinen, Mikkelin ruoka- ja puhtauspalvelut
Kommenttipuheenvuorot:
Markku Nikki, Sysmän luomuherkut
Minna Pettinen, tukipalvelupäällikkö, Asikkala
Yhteenveto, päätöskahvit ja keskustelua
Tilaisuus on osa valtakunnallista Vastuulliset elintarvikehankinnat –kiertuetta. Tilaisuuden järjestää EkoCentria, MTK Hämeen Kasvua Hämeessä –tiedonvälityshanke sekä Hämeen ammattikorkeakoulun Tiedolla ja osaamisella kasvuun –elintarvikealan yhteistyöhanke. Lisätietoja www.ekocentria.fi