Tapahtumat

20.03.2018 klo 9.00-16.00

20.3. Nostetta tattarin tuotantoon

Nostetta tattarin tuotantoon – Tervetuloa tilaisuuteen 20.3.2018

Tattari on tärkeä gluteenittoman raaka-aineen lähde, ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia ympäristön ja terveyden kannalta. Raaka-aineen kysyntä onkin tarjontaa suurempi ja jo kasvanutta viljelyalaa olisi mahdollista entisestään lisätä. Miten tattarialaa vahvistetaan ja osaamista kehitetään?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tattarintuotannon tulevaisuudesta eri alojen asiantuntijoiden kanssa Tattaripäivään Tampereelle!

Aika: 20.3.2018 klo 9:00-16:00
Paikka: Ahlmanin kartano, Selinin Sali, Hallilantie 24, 33820 Tampere

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä. Seminaari on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua viimeistään 13.3.2018 mennessä.

Tervetuloa!

Seminaarin järjestävät Luonnonvarakeskuksen FutureCrops – Uusia kasvilajeja tuotantoon (www.luke.fi/futurecrops) ja ScenoProt – Uudet proteiinilähteet (www.luke.fi/scenoprot) –hankkeet yhdessä alan toimijoiden kanssa

Lisätietoa:
Marjo Keskitalo
Erikoistutkija
Luonnonvarakeskus
Puh: 029 532 6237
marjo.keskitalo(at)luke.fi