Tapahtumat

19.02.2019 klo 12:30

19.2. Laatu ja elintarviketurvallisuus (HUOM. VAIN ETÄOSALLISTUMINEN)

Laatu ja elintarviketurvallisuus elintarvikeyrityksessä -infotilaisuus (Paivitetty15.2._Laatupaivan_19.2.2019_Ohjelma)

Tiistai 19.2.2019 kello 12.30- n. 14 SKYPEN VÄLITYKSELLÄ ! (Huom. muuttunut)

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuusjärjestelmän rakentamisesta yrityksellesi. Käsittelemme omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien (esim. ISO 22000, FSSC 22000) rakentamista ja kehittämistä. Miten nämä eroavat ja mistä sisällöistä ne koostuvat. Katsaus siihen, miten ko. asiakirjoja laaditaan, erilaisia analyysejä ja yhteenvetoja tehdään sekä miten sisäiset ja ulkoiset auditoinnit ja katselmukset toteutetaan. Asiaa alustaa kehityspäällikkö Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy:stä.

Mitä tarpeita sinulla on laadun esille tuomiseen? Tuo toiveesi ja tarpeesi mukanasi. Haluatko tehdä asialle jotain 1-2 vuoden sisällä? Keskustelua näistä ja mahdollisista toimenpiteistä tästä eteenpäin. Mahdollisuus osallistua myös etänä.

Pyydä etälinkki osallistumiseen; Sanna.Lento@hamk.fi tai puh. 040 509 6443. Voit samalla kertoa omista toiveistasi ja ajatuksista jatkoetenemisen kannalta.

Lisätietoa elintarviketurvallisuusjärjestelmistä löytyy mm. Sisä-Savon seutuyhtymä / Future Food –hankkeen Laatujärjestelmäopas elintarvikealan PK-yrityksille.

 

Tilaisuuden järjestävät Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke sekä   SUPERHYVÄ – uusilla avauksilla menestykseen -hanke.

 

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Sanna Lento, Hämeen ammattikorkeakoulu
Puh. 040 509 6443
Sähköposti: Sanna.Lento@hamk.fi