Tapahtumat

18.11. Laatu ja hygienia elintarvikealan yrityksessä

Laatu ja hygienia elintarvikealan yrityksessä – Tiedokas-hankkeen tietoisku
Mitä analysoin, miksi, miten ja missä? Mikä laatujärjestelmä?

Ajankohta: Perjantai 18.11.2016 klo 9- 13
Paikka: Ravintola Hus Lindmanin Ekman-kabinetti, Piispankatu 15, Turku

Ohjelma:
9.00–9.15 Aamukahvit ja esittäytymiskierros
9.15–9.30 Johdatus päivän teemaan, Projektipäällikkö Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus
9.30–10.00 Ongelmakohdat terveysvalvonnan näkökulmasta puhuja varmentuu myöhemmin
10.00–10.45 Mitä, miten ja missä analysoin? Asiakkuusvastaava Anni Lindstedt, Eurofins Scientific Finland Oy
10.45–12.00 Elintarvikealan laatujärjestelmät, Susanna Pesonen, Inspecta
12.00- Kysymyksiä ja keskustelua aiheesta

Tilaisuus on ilmainen, sisältäen koulutuksen ja kahvin. Lisätietoja tilaisuudesta saat sanna.vahamiko@utu.fi tai mervi.louhivaara@utu.fi. Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 14.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=3584

Ravintola Hus Lindman, Turku