18.11. Laatu ja hygienia elintarvikealan yrityksessä
Warning: Illegal string offset 'date' in /var/sites/k/kasvuahameessa.fi/public_html/wp-content/themes/kasvuahameessa/template-parts/content-singleevent.php on line 73
Warning: Illegal string offset 'time' in /var/sites/k/kasvuahameessa.fi/public_html/wp-content/themes/kasvuahameessa/template-parts/content-singleevent.php on line 73
Laatu ja hygienia elintarvikealan yrityksessä – Tiedokas-hankkeen tietoisku
Mitä analysoin, miksi, miten ja missä? Mikä laatujärjestelmä?
Ajankohta: Perjantai 18.11.2016 klo 9- 13
Paikka: Ravintola Hus Lindmanin Ekman-kabinetti, Piispankatu 15, Turku
Ohjelma:
9.00–9.15 Aamukahvit ja esittäytymiskierros
9.15–9.30 Johdatus päivän teemaan, Projektipäällikkö Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus
9.30–10.00 Ongelmakohdat terveysvalvonnan näkökulmasta puhuja varmentuu myöhemmin
10.00–10.45 Mitä, miten ja missä analysoin? Asiakkuusvastaava Anni Lindstedt, Eurofins Scientific Finland Oy
10.45–12.00 Elintarvikealan laatujärjestelmät, Susanna Pesonen, Inspecta
12.00- Kysymyksiä ja keskustelua aiheesta
Tilaisuus on ilmainen, sisältäen koulutuksen ja kahvin. Lisätietoja tilaisuudesta saat sanna.vahamiko@utu.fi tai mervi.louhivaara@utu.fi. Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 14.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta https://konsta.utu.fi/Default.aspx?tabid=88&tap=3584