Tapahtumat

17.03.2018 8.45 - 18.03.2018 7.35 klo

17.-18.3. Aallon harjalla, elintarvikealan seminaari merellä

Elintarvikealalla puhaltavat raikkaat tuulet. Oletko sinä hyvässä vauhdissa alan aallon harjalla vai kamppailetko ristiaallokossa suuntaa etsien? Lähde tuulettamaan ajatuksiasi, kuuntelemaan asiantuntijoiden luentoja ja luomaan verkostoja Elintarvikealan seminaariin la 17.3.2018 Viking Amorellalle. Olet tervetullut yksin tai vaikka koko henkilökuntasi kanssa koulutus/virkistyspäivän merkeissä.

OHJELMASSA ON MM.

  • Myötätuulessa eteenpäin — seminaarin avaussanat, LHKK, Maaria Silvius
  • Henkilöstöstä voimaa, FoodHR Oy, Tuija Kantoluoto
  • Esimiehen rooli tänään, Fazer Oy, Kimmo Huttunen
  • Pajasta tehtaaksi, Lihajaloste Korpela Oy, Martti Pauniranta
  • Sivuvirtojen hyödyntäminen kiertotalouden näkökulmasta, Prizztech Oy, Matti Luhtanen
  • Työyhteisön minä, me ja muut, PuroPro Oy, Nina Nurmi
  • Rakkaudesta lajiin, Radbrew, Patrik Niskanen
  • Kuinka vältät sudenkuopat ongelmanratkaisussa — oppeja ja onnistumisia vuosien varrelta, Fazer Leipomot, Jarno Hämäläinen
  • Tietoisku Viking Linen elintarvikehankinnoista sekä lähiruoan käytöstä
  • Oikeat luvut oikeassa paikassa, kirjanpidosta liiketoiminnan ohjaamiseen, KPMG Oy Ab, Tuomas Lehti
  • Köydet laituriin — Suomalaisen Leipäkorin päätöspuheet, Minna Mäkinen ja Seppo Rantanen, LHKK

 

Ohjelma ja kutsu pdf-muodossa

Hinta: 105 €/ B-luokan kahden hengen hyttipaikoin/ hlö, 118 €/ B-luokan yhden hengen hyttipaikoin/ hlö, 135 €/ A-luokan yhden hengen hyttipaikoin/ hlö, 116 €/ A-luokan kahden hengen hyttipaikoin/ hlö

Hintaan sisältyy laivamatkat Turku –Tukholma- Turku, buffet aamiainen lauantaina, buffet päivällinen ja illallinen ruokajuomineen. Lisämaksusta aamiainen 10.50€ /hlö (sunnuntai aamuna)

Aikataulu:  08.45 Turku – Tukholma 18:55 m/s Amorella, 20:00 Tukholma – Turku 07:35 m/s Amorella. Turun satamassa on oltava tuntia ennen lähtöä.

Varaa paikkasi Forssan matkatoimistosta viimeistään ma 5.2.2018. Varaukset:

puh. 020 7757714 tai eve.lilja@fmt.fi

Tilaisuuden järjestävät Forssan ammatti-instituutti ja suomalainen leipäkori-hanke