Tapahtumat

17.01.2017 klo 15-17

17.1. Hämeenlinnan seudun ravintoloiden ja lähiruokatuottajien aloitustapaaminen

Osoite: Ravintola Piparkakkutalo

Vuosi 2017 on Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Ruoka-alan toimijat ja Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO juhlivat vuotta järjestämällä erilaisia tapahtumia, joissa syödään yhdessä yhteisöllisesti. Hämeenlinnan seudun ravintolat sekä alueen toimijat ovat rakentamassa omaa Syödään yhdessä tapahtumaa lauantaina 17.6.2017 Hämeenlinnaan. Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry levittää ruokapöydät kävelykatu Reskalle ja torille ravintoloiden ja katuruokakeittiöiden käytettäväksi.

Kaikki kenellä on tuohon aikaan paikallisia raaka-aineita tai tuotteita paikallisten keittiömestareiden ruoka-annosten pohjaksi, olette tervetulleita ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen yhdessä Hämeenlinnan seudun ravintoloiden kanssa 17.1.2017 klo 15-17 Ravintola Piparkakkutaloon. Tuolloin sovitaan yhdessä keittiömestareiden kanssa, miten ja millä raaka-aineilla/tuotteilla yhteistyötä lähdetään rakentamaan. Kevään aikana järjestetään tapaamisia, jossa mietitään reseptiikkaa, tehdään koeannoksia sekä suunnitellaan ”Syödään yhdessä paikallista” ruokatuotteiden markkinointia.

Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua paikallisiin ravintoloihin ja kokeilla yhteistyötä käytännössä! Alkuinfoon ovat kaikki tervetulleita, toimintaan mukaan lähteviltä yrityksiltä peritään osallistumismaksu, 50€. Ilmoita kiinnostuksestasi olla mukana: Sanna.Lento@hamk.fi, puh. 040-509 6443.

Ravintola Piparkakkutalo