Tapahtumat

15.02.2018 klo 12-16

15.2.2018 Elintarvikealan laatujärjestelmät -koulutus

Tervetuloa Tiedokas-hankkeen järjestämään varsinaissuomalaisille, satakuntalaisille, hämäläisille ja pirkanmaalaisille elintarvikealan yrityksille suunnattuun laatukoulutukseen. Koulutus toteutetaan Turussa to 15.2 klo 12–16. Tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa ilmoittautuneille. Koulutukseen ei voi osallistua etäyhteydellä. Kouluttajina toimivat Mari Riuttala ja Eeva-Liisa Häkli Foodwest Oy:ltä.

To 15.2.2018 klo 12-16
– Laatujärjestelmät ja niiden toteuttaminen käytännössä; ISO 9001 (johtamisjärjestelmä), ISO 22000, ISO FSSC 22000, BRC ja IFS (elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät), ISO 14001 (ympäristöjärjestelmä)
– Elintarviketurvallisuusjärjestelmä ISO FSSC 22000 tarkempi esittely ja miten järjestelmä viedään käytäntöön

Koulutuksen hinta on 50 e / yritys sisältäen koulutuksen, materiaalit ja kahvit kaikille halukkaille yrityksen työntekijöille. Lisätietoja koulutuksesta saat sanna.vahamiko@utu.fi tai puh. 040 484 3556.