Tapahtumat

01.02.2017 - 11.03.2017 klo

1.2.-11.3. Craft Cafe-Bar-Shop Murtsikka, lähiruokatoimijoiden yhteinen pop-up Lahdessa

Osoite: Murtsikka

22.2.-5.3.2017 järjestetään pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat Lahdessa. Paikallisilla juoma- ja ruoka-alan toimijoilla on nyt mahdollisuus saada yhteistä näkyvyyttä huippupaikalla torin vieressä Lahdessa. Tavoitteenamme on houkutella kisavieraita paikallisilla ruoilla ja juomilla pop-up -kahvilabaarimyymälään.

Vuokraajana ja yhteishankkeen veturiyrityksenä toimii Pekka Kääriäinen, Rakuuna Olut Oy Bryggeri Helsinki/Lammin Sahti.

Paikallisia juomia, ruokia yms. tuotteita tuotemyyntiin tuottaville yrityksille toimintamalli myymälässä on seuraava:

  • pieniltä toimijoilta, joiden tuotteet tulevat myytäväksi tiloihin, osallistumismaksu 100 € +alv
  • myynnissä olevilla tuotteilla myyntiprovisio 30 % (tuotteet myyntitilillä)
  • kaikki myynti menee tilojen vuokraajan yhden kassan kautta
  • tuotteilla mukana olevilla toivotaan/odotetaan MM-kisojen aikana 22.2.-5.3.2017 vähintään yhtä promopäivää, jolloin olisi ko. tuotteiden osalta maistatuksia, esittelyä, työnäytöstä tms. asiakkaita kiinnostavaa pientä happeningiä (osana Lahti-Race peliä)

Liiketilan somistussuunnittelu on jo aloitettu, ja tila laitetaan valmiiksi viimeistään tammikuun lopulla niin, että avajaiset pidetään 1.2.2017. Uskomme, että näkyvyyttä tullaan saamaan monella tavalla, mm. lehdissä ja paikallisradiossa ja olemalla osa Kisakaupunki-toimijoita.

Ilmoita kiinnostuksesta olla mukana yhteisessä Lahden MM-projektissa Sannalle; Sanna.Lento@hamk.fi tai 040-509 6443. Ensimmäisinä ilmoittautuneet ovat luonnollisesti etusijalla!

 

Murtsikka