Tapahtumat

14.03.2017 klo 12-15

14.3. Valkuaisfoorumin innovaatiomessut – Tammela

Tavoitteena on lisätä kotimaisen kasvivalkuaisen tuotantoa, nostaa sen jalostusastetta, edistää viljelijäyhteistyötä, varmistaa teollisuudelle riittävästi raaka-ainetta ja saada kuluttajat ja ammattikeittiöt käyttämään kotimaista valkuaisraaka-ainetta.

Tervetuloa Valkuaisfoorumin Innovaatiomessuille tiistaina 14.3. klo 12.00 – 15.00 HAMK Mustialaan, Mustialantie 105. Päärakennus, 2. kerros

Tilaisuus on maksuton eikä edellytä ilmoittautumista.

Ennen Innovaatiomessujen alkua klo 11.00 – 12.00 on mahdollisuus päivän teemaan sopivaan ruokailuun Huttula-rakennuksen Aurinkosalissa, johon ilmoittautuminen 8.3. mennessä.

Innovaatiomessujen ohjelma:

Klo 12.00 Tilaisuuden avaus – Vilja-asiamies Max Schulman, MTK
Tulevaisuuden proteiini-innovaatiot – Tutkimuspäällikkö Raija Lantto, VTT
Messuille osallistuvien yritysten ja muiden toimijoiden lyhyet esittelyt
Puheenvuorojen jälkeen vapaata messuihin tutustumista, innovointia ja verkostoitumista
Klo 14.30 ”Askelmerkit suurempaan valkuaisomavaraisuuteen” -paneelikeskustelu
Klo 15.00 Tilaisuus päättyy

Ständeille esillä A-Rehu Oy, HKScan Finland Oy, Hankkija​, Raisioagro Oy, Finnamyl Oy, Eastman Chemical company​, Boreal Kasvinjalostus Oy, Pelto-Paturi Oy, Tilasiemen, EntoCube Oy, Finsect, Helsingin yliopisto, MTK, InnoRuoka/Koulutuskeskus Salpaus​ ja Luke, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Asikkalan kunta/Ruokapalvelut,  Reko-renkaiden toimijoita, Luonnonvarakeskus​, HAMK biotalouden tutkimusyksikkö ja HAMK Mustiala

Koulutuskeskus Salpauksen toimijat maistattavat kotimaisesta kasviproteiinista tehtyjä pieniä suupaloja.

Tarjolla myös kahvia!

Samaan aikaan on Mustialn kampuksella Avoimet ovet –tapahtuma klo 10-15, joka tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua Mustialan ympäristöön ja toimintaan. Avoimissa ovissa konepiha, työnäytöksiä yms.

 

Lämpimästi tervetuloa edistämään valkuaisomavaraisuutta!

Lisätietoja

HAMK Mustiala