Tapahtumat

14.03.2018 - 16.03.2018 klo

14.-16.3.2018 mukaan Gastroon Aitoja makuja maakunnista -yhteisosastolle?

Tule esittelemään yritystäsi ja tuotteitasi sekä luomaan kontakteja Gastroon!

Gastro Helsinki on pohjoismaiden merkittävin ja innovatiivisin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma. Tapahtuma esittelee alan uutuudet, trendit ja innovaatiot. Kohtaa kasvokkain alan tärkeimmät toimijat ja päättäjät – tulevat ja nykyiset yhteistyökumppanisi.

Uutta 2018: Fastfood-alue, jossa esillä on pikaruokaravintoloiden ja kahviloiden tuotteet ja palvelut. Free From -teema-alue  terveysvaikutteisia elintarvikkeita esitteleville yrityksille. Vuonna 2018 tapahtuma on kävijöille ilmainen.

Lähiruoan koordinaatiohanke toteuttaa yhteistyössä maakunnallisten elintarvikealan kehittäjien kanssa lähiruokayritysten yhteisosaston ”Aitoja makuja maakunnista” Gastrossa 14.–16.3.2018. Yhteisosastolla jokaiselle yrittäjälle on varattu pöytäpaikka, jonka voi tarvittaessa korvata esim. omalla kylmälaitteella.

Yhteisosaston (88 m2) yhteinen varustus, joka kuuluu paikan hintaan:
– matto
– valaistus katosta
– näyttelypäivän jälkeinen osaston siivous
– osastolla oleva varastotila, jossa on vesipiste ja tuotteiden maistatuksen esivalmistelua varten jonkin verran pöytätilaa
– pöytä ja siihen tummanharmaa siisti liina
– perussähkö kuuluu hintaan, mutta esim. kylmälaitteiden tarvitsema 24 h-sähkö tilataan erikseen
– osastolla ei ole yhteisiä jääkaappeja tai sähköhellaa

Paikan hinta: noin 830 € + alv 24 %. Lopullinen hinta täsmentyy tammikuussa. Gastrossa voi maistattaa ja myydä tuotteita.

Lisätietoja Gastrosta www.gastro.fi

Ilmoittaudu mukaan Sannalle mahdollisimman pian, kuitenkin 15.1.2018 mennessä; Sanna.Lento@hamk.fi. Yhteisosastolla on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan.